Navnenyt, september 2023 - BiQ

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I A-Consult Agro A/S er bestyrelsesformand, Henrik Skaanderup, fratrådt posten og udtrådt af bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Jørgen Yde Jensen har overtaget formandsposten, og William Christopher Tobin er indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem.

Kim Lang Sørensen er indtrådt som ny direktør for Akvariet A/S. Han har overtaget efter Jesper Wedel Søe. Den afgående direktør er også udtrådt af bestyrelsen. Thomas Benedictsen-Nislev er indtrådt og har overtaget hans plads.

Martin Kjær Rolander og Pia Kjær Rolander har stiftet Behandlingsstedet Sandbakkehus ApS. Pia Kjær Rolander har sat sig i direktørstolen og en bestyrelse er blevet dannet med Martin Kjær Rolander, Kurt Ove Helt, Rikke Engberg Mortensen og Flemming Trap Højer som medlemmer og Hans Peter Messerschmidt Andersen som bestyrelsesformand.

Isabelle Morstøl Øvremo har overtaget Jon Gunnar Aasens plads i bestyrelsen for Computas Danmark ApS.

I DynamicsPrint ApS er Morten Bruun Steiner og Henrik Emlund Pedersen indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Søren Ole Skov er udtrådt.

I Farmaceutisk Laboratorium Ferring A/S er Frank Christoph Lindenmann og Curtis McDaniel blevet valgt ind i bestyrelsen. Per Gunnar Falk og Jens-Eric Regelin er udtrådt. I den forbindelse har Frank Christoph Lindenmann overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Per Gunnar Falk.

Kim Lang Sørensen er indtrådt som ny direktør for Geppetto Group A/S. Han har overtaget efter Jesper Wedel Søe. Den afgående direktør er også udtrådt af bestyrelsen, hvor Thomas Benedictsen-Nislev er indtrådt og har overtaget hans plads.

Kirsten Brøchner-Mortensen er genindtrådt som direktør for Ibsens Hotel A/S efter Helle Hessellund Bisholm. I den forbindelse er hun fratrådt posten som formand for bestyrelsen, men forbliver alment medlem. Den afgående direktør er udtrådt af bestyrelsen og Linea Rothe Conforti er indtrådt som ny formand.

Søren Harmundal Petersen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Kecon A/S.

Lyras A/S har fået ny bestyrelsesformand. Mads Kristoffer Storgaard Mehlsen er blevet valgt ind i bestyrelsen og har overtaget posten efter Martin Bøge Mikkelsen, som samtidig er udtrådt af bestyrelsen.

Marcus Andreas Behnke Hjorth har overtaget Camilla Maria Hoecks plads i bestyrelsen for Nordisk Kollegium.

I Palbo Stål A/S er Peter Mørch Jørgensen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Martin Gram Riemann er udtrådt.

I Qajaq Trawl A/S er Bent Friis-Salling blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor han har overtaget Henrik Leths plads.

Esa Antti Petteri Väkeväinen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Schneider Electric IT Denmark ApS.

Lars Blaabjerg Christensen er indtrådt i direktionen for Sydjysk Sparekasse. Samtidig er Erik Johannsen, Rasmus Schumann Jepsen, Peter Eberle, Søren Andersen Jensen, Tina Wilhelmsen Holm samt Richard de Churruca, Anne-Mette Faurholm Michelsen og Kent Nissen indtrådt i bestyrelsen.

Frode Karl Magnus Flygelring har overtaget Magnus Widells plads i bestyrelsen for Wallmans A/S.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, august 2023

Så er der navnenyt for august 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.