Navnenyt, første kvartal 2024 - BiQ

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Del denne artikel

Glenn Elmbæk Olsen overtog d. 1. februar direktørposten for Arkitema K/S efter Thomas Bjørnkilde Kveiborg. I marts måned ændrede virksomheden i bestyrelsen, da bestyrelsesformand er Rasmus Ødum udtrådt som medlem og bestyrelsesmedlem Højgaard Christoffersen overtog formandsposten. Marius Weydahl Berg indtrådte som nyt alment medlem.

I Bonava Danmark A/S er Hedvig Charlotta Wallander i februar måned indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Hun har overtaget pladsen efter Lars Ingvar Granlöf.

Henrik Kastbjerg Bollerslev er blevet valgt ind i bestyrelsen for Classic Race Viborg Fonden, hvor han i slutningen af februar overtog pladsen efter Henrik Jensen Dalsgaard.

Bestyrelsesformand for DSB Service & Retail A/S, Jan Sigurður Christensen, er i marts måned sammen med Malene Richter Christensen udtrådt af bestyrelsen. Tine Moe Svendsen er indtrådt som nyt medlem og Jens Visholm Uglebjerg er indtrådt som ny formand for bestyrelsen.

I marts er Søren Dupont Kristensen indtrådt i bestyrelsen for Energinet Associated Activities A/S. Her har han overtaget formandsposten efter Thomas Als Egebo, som er udtrådt af bestyrelsen.

Andreas Manfred Voll er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Fischer A/S.

KRIFA Holding A/S har i januar måned stiftet GAIS A/S. Helene Lindholm har sat sig i direktørstolen og en bestyrelse er blevet dannet med Ib Siegvart Hørup som formand og Jane Vallebo Thorngaard Heitmann og Esben Andreas Kjærsgaard Gadsbøll som medlemmer.

August Thomas Christensen er i januar blevet valgt ind i bestyrelsen for Houlbjerggaard A/S.

Ilulissat Excursions Aps er i starten af marts blevet stiftet. Andreas Jan Cortsen er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Claus Foss Hansen, Heidi Jensen, John Davidsen, Kaj Henningsen og Aputsiaq Kevin Møller Gabrielsen som medlemmer. Akisôk Oline Sofie Filemonsen Cortsen er indtrådt i bestyrelsen som næstformand og Lars Erik Gabrielsen som formand for bestyrelsen.

Jesper Toft Pfeiffer og Palle Flemming Hansen har i januar byttet plads i bestyrelsen for Kirsten Og Volmer Rask Nielsens Legat(Fond). Jesper Toft Pfeiffer har overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Palle Flemming Hansen, som forbliver alment medlem.

Jakob Veino, Martin Rønne og Stig Lintrup er i januar blevet valgt ind i bestyrelsen for Lintrup & Norgart A/S. Jesper Rune Norgart er samtidig udtrådt.

Nicolas Linde er i januar blevet valgt ind i bestyrelsen for Mediehuset Friheden A/S.

I Nowaco A/S er der både ændret i direktion og bestyrelse i første kvartal af 2024. Jacob Dissing Hansen er pr. 1. janaur indtrådt i direktionen og i marts har bestyrelsen fået ny formand. da bestyrelsesformand Torben Ballegaard Sørensen sammen med Anders Bauditz er udtrådt som medlemmer. Mikael Thinghuus er indtrådt som ny formand for bestyrelsen og Peter Normann er indtrådt som nyt medlem.

I Otto Mønsteds Kollegium I Aarhus er Thea Kjærsgaard Mortensen i februar blevet valgt ind i bestyrelsen. Hun har overtaget pladsen efter Christian Bundgaard.

Sonia Alexis Holllies er i marts måned indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem for Perrigo Danmark A/S og Oivi Maarika Ustav Jakobsson er indtrådt som ny formand. Formandsposten har hun overtaget efter med Fredrik Bo Gunnar Sylwan, der sammen med Rolf Adrian Innergård er udtrådt af bestyrelsen.

I SAS Danmark A/S er Pernille Ormholt Vang og Anna Katarina Elisabet Almén i januar blevet valgt ind i bestyrelsen. Birgitte Charlotte Maria Svensson og Marie Carina Malmgren Heander er udtrådt.

Peter Borreby er i starten af februar indtrådt som nyt bestyrelsesmedlem for Schackenborg Landbrug A/S.

I slutningen af februar er Trefadder International A/S blevet stiftet. Jens Christian Mølbjerg er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Steen Egsdal som bestyrelsesformand og Ulrik Skarsholt Falkenstrøm, Jens Christian Mølbjerg, Eli Kristin Rømer og Mads Rubæk Sørensen som medlemmer.

I marts Bjarne Sund Laursen fratrådt som direktør og bestyrelsesmedlem for Veflinge Butikshus ApS. Søren Balle er indtrådt som ny direktion og Kim Villiam Madsen har overtaget den ledige plads i bestyrelsen.

Bestyrelsesmedlem Michael Fynboe har i marts overtaget næstformandsposten for Østjysk Våbenhandel A/S.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, august 2023

Så er der navnenyt for august 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.