Navnenyt, december 2022 - BiQ

Navnenyt, december 2022

Del denne artikel

&money ApS er Henrik Nystrup Kragh blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Kim Østergaard.

Stella Ahlers er genindtrådt i direktionen for Ahlers Danmark A/S. Samtidig er Markus Scholten indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Simon Christoph Tabler udtrådte d. 30. november 2022 som medlem af både direktion og bestyrelse.

Michael Lind, Rune Bro Roin og Thomas Lund har via St. Jørgen Energy A/S stiftet Bønderby ApS. Michael Lind har sat sig i direktørstolen og er indtrådt i bestyrelsen. Johannus Gunnar Egholm Hansen, Rune Bro Roin og Thomas Lund er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.

Coze Aarhus A/S har bestyrelsesmedlem Lena Trend overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Michael Ejby Bjørnvig, som er udtrådt af bestyrelsen. Hanna Ulrika Susanne Mårtensson er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Dorte Kamp Teglgård er blevet valgt ind i bestyrelsen for Datapharm A/S. Hun har overtaget pladsen efter Tue Askaa.

Ejner Hessel A/S er Jens Jørgen Jessen Bjerrisgaard indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Kim Tobiasen, Peter Lumbye Sonne og Erik Schmidt er alle indtrådt i bestyrelsen for Fiskerhavnen ApS. Carl-Christian Riestra og Torben Poppelhøj Nielsen er samtidig udtrådt af bestyrelsen.

Ole Gravlund Svendsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Gulvcenteret.dk ApS. Her har han overtaget formandsposten efter Martin Lynge Vesth, som er udtrådt af bestyrelsen.

Herremagasinet Amadeus A/S er der sket ændringer i bestyrelsen. Niklas Funch Sørensen og Mikkel Holmegaard Falster er indtrådt som medlemmer, og Jan Bjærre er fratrådt formandsposten og udtrådt af bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Marianne Falster Sørensen har overtaget formandsposten.

Henrik Damtoft Nielsen har overtaget Christian Kruse-Madsens plads i bestyrelsen for Ideas Denmark A/S.

Købmandsforeningen Af 1887’s Stiftelse I Aarhus Og Omegn er bestyrelsesmedlem Bent Sørensen ny formand for bestyrelsen. Han har overtaget formandsposten efter John Evald Hansen, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.

Jakob Bernhard Knudsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Mejeriforeningen Danish Dairy Board. Han har overtaget Helle Müller Petersens plads.

Nicholas William Harrison er blevet valgt ind i bestyrelsen for Orica Denmark A/S som ny formand. Jan Erik Aas er fratrådt formandsposten og udtrådt af bestyrelsen.

Kim Birkmose Schmidt har overtaget Bent Hedegaards plads i bestyrelsen for Rind Plantage ApS.

Soya Concept A/S er Thomas Skare Viller indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster har han overtaget efter Torben Brodersen.

Thermo-Transit Danmark A/S har fået ny direktør; Jens Rømer Sode har overtaget efter Kira Høgh Christensen. Den nye direktør er samtidig fratrådt posten som formand for bestyrelsen, men forbliver alment medlem. Bestyrelsesmedlem Edvardas Liachovičius har overtaget formandsposten. Samtidig er Jens Hovgaard Jensen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, og Jesper Hansen og Ugne Gruodiene er udtrådt.

Viking Beds of Sweden AB har stiftet Viking Beds of Sweden ApS. Alf Magnus Nicklas Söderberg har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Sune William Lantz og Per Iwar Rodert er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.