Navnenyt, februar 2023 - BiQ

Navnenyt, februar 2023

Så er der navnenyt for februar 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

!Act A/S er blevet stiftet. Rolf Trustrup Nørregaard Andersen er indtrådt som direktør, og en bestyrelse er blevet dannet med Jakob Berning, Allan Steen Lynge, Jesper Schaltz og Régis Guy Broersma som medlemmer.

Simon Emil Harpøth er blevet valgt ind i bestyrelsen for Als Aviation A/S. Han har overtaget pladsen efter Carsten Højer Jensen.

Annika Rolandsdotter Bolinder er indtrådt som ny direktør for Bambora Danmark A/S. Hun har overtaget efter Bert Daniel Nordholm. Den afgående direktør er også udtrådt af bestyrelsen, hvor Niklaus Peter Santschi har overtaget hans plads.

I Copydan Arkiv F.M.B.A. er Pernille Rask Jensen og Claus Sarbo Ankersen blevet valgt ind i bestyrelsen. Peter Barsøe Adolphsen og Jakob Aksel Pelch er udtrådt af bestyrelsen.

Bart Robbeets er indtrådt som ny direktør og med medlem af bestyrelsen for Donaldson Scandinavia ApS. Begge poster har han overtaget efter Keijo Tapani Nieminen.

Niels Ole Ladekær Christensen er indtrådt som ny direktør for Elektron ApS. Torben Marvin Jensen er fratrådt posten. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Michael Lamberth Sandbjerg er indtrådt som bestyrelsesformand og Simon Vestergaard Pedersen er indtrådt som medlem.

I Grisogko ApS er Jesper Ottzen og Heidi Broberg Hermansen blevet valgt ind i bestyrelsen. Cornelis Anthonie Kuypers, Tommy Buch Hansen, Michael Kasper Vadgaard Jørgensen og Sabine Sydendal Hansen er udtrådt. I den forbindelse har Jesper Ottzen overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Michael Kasper Vadgaard Jørgensen.

Troels Møller Kjems er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Hello Retail ApS.

Christian Pagaard Junker er indtrådt i bestyrelsen for Jensen’s Bøfhus A/S. Her har han overtaget formandsposten efter Jesper Sondrup Rosener, som er udtrådt af bestyrelsen.

Rikke Uldal Jepsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Living Art A/S. Formand for bestyrelsen, Peter Guldberg, er udtrådt. Bestyrelsesmedlem Jeanette Friedrichs Frederiksen har overtaget formandsposten.

Lars Steen Pedersen er genindtrådt som direktør for Munck Kraner A/S efter Rune Vabø. Samtidig er Harald Rune Øyhovden blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor han har overtaget pladsen efter Henning Jæger.

I Odense Håndbold A/S har Kim Nowak Rasmussen overtaget Michael Thomsens plads i bestyrelsen.

Susanne Maj-Britt Christensen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Royal Greenland Seafood A/S. Her har hun overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Mikael Thinghuus, som samtidig er udtrådt af bestyrelsen.

I Schjøtt og Davidsen A/S er en bestyrelsen blevet dannet. Direktør Thomas Ahrenkiel Davidsen er sammen med Jonas Jørgensen og Henrik Breum indtrådt som medlemmer.

Vestjysk Automobil-Lager A/S har fået ny bestyrelse. Morten Crafack og Lisbeth Poulsen er indtrådt som medlemmer. Anja Loldrup Bech-Hansen og Tue Bech-Hansen er udtrådt. Jacob Engelbrecht er fratrådt posten som bestyrelsesformand, men forbliver alment medlem af bestyrelsen. Morten Crafack er ny formand for bestyrelsen.

Jeppe Pedersen, Peter Christiansen Krage og Søren Guala Krage har via Ejendomsselskabet PJK ApS stiftet Øko. Frugtplantagen Danmark ApS. Peter Stybe Petersen har sat sig i direktørstolen og de tre stiftere er indtrådt som medlemmer af den nydannede bestyrelse.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.