Navnenyt, januar 2023 - BiQ
Så er der navnenyt for januar 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

A/S Vest-Tex Kristoffer Brigham Glerup indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Pia Barnow er indtrådt som ny direktør for Belvedere Ejendomme A/S. Hun har overtaget efter Ole Poul Petersen. Inge Jersild Petersen er samtidig indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, hvor hun har overtaget den afgående direktørs plads.

Bent Knudsen og Anisha Goel er blevet valgt ind i bestyrelsen for Chr. Hansen A/S. Asger Geppel er udtrådt som medlem.

Det Østasiatiske Kompagnis Almennyttige Fond er Barbara Ann Agersnap blevet valgt ind i bestyrelsen. Hun har overtaget pladsen efter Henning Kruse Petersen, som udtrådte d. 31. december 2022.

Farsø Vognmandsforretning A/S har fået ny direktør. Magnus Hosbond Bach har overtaget posten efter Gert Andersen. Samtidig er der sket ændringer i bestyrelsen. Morten Bach Sørensen og Magnus Hosbond Bach er indtrådt som nye medlemmer, og Hanne Dorthe Andersen, Anette Andersen og Sten Andersen er udtrådt. Den afgående direktør forbliver medlem af bestyrelsen.

Arnt Eirik Rørnes er blevet valgt ind i bestyrelsen for Greenland Ruby A/S. Her har han overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Magnus Kibsgaard, som samtidig er udtrådt.

Florina-Daniela Verisan og Roxana-Georgiana Filipescu har stiftet Juicy Skagen ApS. De er begge indtrådt i direktionen og som medlemmer af bestyrelsen. Erik Asbjørn Krage og Sorin-Ioan Verisan er også indtrådt i den nydannede bestyrelse, hvor Erik Asbjørn Krage har fået formandsposten.

Guro Becker har overtaget Jacob Andreas Møllers plads i bestyrelsen for Licitio A/S.

Navadan A/S har fået ny bestyrelse. Jon-Terje Bjørnvold, Kristina Fougner Rø og Florian Von Kempen Geb. Schmidt-Bormann er indtrådt som medlemmer, og Vagn Lehd Møller, Bernd Bertram og Peter Krogh er udtrådt. I den forbindelse har Kristina Fougner Rø overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Vagn Lehd Møller.

Helle Müller Petersen er indtrådt i direktionen for Palsgaard A/S. Her har hun overtaget posten som administrerende direktør efter Jakob Thøisen, som er udtrådt af direktionen. Tidligere i januar måned er den afgående direktør, Jakob Thøisen, indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Rasmus Christiansen er udtrådt.

Mikael Hans Ewert Wångdahl er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for SAS Danmark A/S. Han har overtaget Simon Pauck Hansens plads.

Teddy C. Tiufkær ApS er en bestyrelse blevet dannet. Henrik Sommer, Pia Jo Ørsted og direktør Teddy Chabert Tiufkær er indtrådt som medlemmer.

Nicolai Marc Mogensen har overtaget Johnny Skov Nielsens plads i bestyrelsen for Vedersø Klit Camping A/S.

Kristian Andreas Jacobsen Farcin-Leth er ny direktør for Yellow Bird Films ApS. Han har overtaget efter Mads Ulrick Holmstrup. Den nye direktør er samtidig indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.