Navnenyt, juli 2023 - BiQ

Navnenyt, juli 2023

Så er der navnenyt for juli 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I 123cards ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør André Puhov er sammen med Andrei Puhov og Alexey Romaniouk indtrådt som medlemmer. Andrei Puhov har indtaget posten som bestyrelsesformand.

Jesper Dalum er indtrådt som ny direktør for AaB Kvinde Elitefodbold A/S. Han har overtaget efter Kjeld Nørbæk Simonsen. Samtidig har de fået ny bestyrelsesformand. Claus Fallingborg er indtrådt i bestyrelsen og har overtaget formandsposten efter Brian Bundgaard Pedersen, som er udtrådt som medlem af bestyrelsen.

Jacob Brændstrup Buus har stiftet Buus Montage ApS. Han har selv sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Lars Buus er indtrådt som bestyrelsesformand, og Carina Buus og Karina Brændstrup Buus Andersen er også indtrådt som medlemmer af den nydannede bestyrelse.

I Delaval A/S er Pawel Piotr Boniewski indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Sonja Maria Wiedemann er blevet valgt ind i bestyrelsen for Eurofins Genomics Denmark A/S. Hun har overtaget pladsen efter Michael Hadem.

I Grow Energy A/S har Claus Phister Ritter overtaget Maria Kirstine Dahl Hansens plads i bestyrelsen.

I Kalundborg-Jyderup Autocenter A/S er Gitte Mølby blevet valgt ind i bestyrelsen. Lise Borch Anderson er udtrådt.

Erik Gunnar Schou er fratrådt formandsposten og udtrådt som medlem af bestyrelsen for Løvbjerg Supermarked A/S. Bestyrelsesmedlem Lars Christensen har overtaget formandsposten.

I Oxford Group A/S har Nina Hannemann Møller overtaget Kim Møllers plads i bestyrelsen.

Mark Rokkedal er genindtrådt som direktør for Rokkedahl Food ApS efter Peer Sørensen. Samtidig er der sket ændringer i bestyrelsen. Lasse Skaarup Christensen, Susanne Rokkedal og Ulla Rokkedal Poulsen er indtrådt som nye medlemmer, og Kasper Lenbroch og Peer Sørensen er udtrådt. I den forbindelse har Susanne Rokkedal overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Kasper Lenbroch.

Henning Rune Carlsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Silkeborg-Voel KFUM A/S. Han har overtaget efter Per Brødbæk Christensen.

The Warehouse Hotel A/S er blevet stiftet. Carl Daniel Johannes Stenbäck er indtrådt som direktør og medlem af den nydannede bestyrelse. Trine Lise Marsdal er også indtrådt som medlem af bestyrelsen og Torgeir Silseth er indtrådt som bestyrelsesformand.

I Veteranfonden er Michael Anker Lollesgaard og Allan Christian Jensen blevet valgt ind i bestyrelsen. Per Ludvigsen er samtidig udtrådt som medlem.

Carsten Kultoft Lorentsen er indtrådt som medlem af bestyrelsen for Åben ApS. Her har han overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Øjvind Hulgaard, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.