Navnenyt, juni 2023 - BiQ

Navnenyt, juni 2023

Så er der navnenyt for juni 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I Aabenraa Industripark A/S er Bo Øland indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Carsten Lau Kjærgård.

Bestyrelsesformand Detlev Bruhnke er udtrådt af bestyrelsen for Avista Oil Danmark A/S. Bestyrelsesmedlem Benedikt Fuhlrott har overtaget formandsposten.

I Borgerstiftelsens Fond For Tidligere Selvstændige Erhvervsdrivende Borgere I Roskilde Kommune Eller Deres Enker er Martin Wegeberg blevet valgt ind i bestyrelsen. Kasper Christensen er udtrådt.

Helle Wagner Pedersen og Søren Holstein Thygesen er indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen for Clipper A/S, hvor Morten Bundgaard og Hans Henrik Kærgaard samtidig er udtrådt af bestyrelsen. I den forbindelse har Helle Wagner Pedersen overtaget posten for bestyrelsesformand efter Morten Bundgaard.

Tobias Hoff er indtrådt som ny direktør for DBU A/S efter Kenneth Reeh. Den nye direktør er ligeledes indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor bestyrelsesformand Jakob Jensen er udtrådt som medlem. Den afgående direktør, Kenneth Reeh er i den forbindelse gået fra alment medlem af bestyrelsen til ny formand for bestyrelsen.

Eurofins Steins Laboratorium A/S har fået ny direktør. Søren Junker Nielsen har overtaget efter Jeanette Obling. Den afgående direktør er også udtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Stefánia Pcolová har overtaget pladsen.

Fredsholm Gods A/S har fået ny bestyrelsesformand. Emilie von Rosen er fratrådt posten og udtrådt af bestyrelsen, og Claus Kjær Poulsen er vagt ind i bestyrelsen som ny formand.

Tidligere direktionsmedlem Ole Ravn Lennert er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Hotel Hans Egede A/S.

Lars Hilden og Lars Hilfling Nielsen har via Torvely ApS stiftet Istorvet ApS. Lars Hilfling Nielsen har sat sig i direktørstolen, og begge stiftere er indtrådt som medlemmer af den nydannede bestyrelse, hvor Heidi Thrane er indtrådt som bestyrelsesformand.

I Klodan ApS er en bestyrelse blevet dannet. Allan Hansen er indtrådt som formand og direktør Simon Rasmussen er sammen med Kathrine Madsen Gregersen indtrådt som medlemmer.

I Læsø Kur Og Helse ApS er bestyrelsesformand, Niels Mølgaard Christiansen, og næstformand, Tobias Birch Johansen, begge udtrådt af bestyrelsen. Trygve Natvig, Lars Mehlum, Jonas Erik Kjellberg og Mette Clausen er alle indtrådt som medlemmer af bestyrelsen. Lars Mehlum har overtaget formandsposten og Mette Clausen er ny næstformand.

Niels Olsen har overtaget Martin Frost Roesgaards plads i bestyrelsen for Nordic Fruit A/S.

Direktør Sven Andreas Rieger er sammen med Alexandra Natalie Kohnke indtrådt i bestyrelsen for Peter Hahn A/S. Jörg Gerhard Marx og Stefan Eugen Kober er udtrådt af bestyrelsen.

Quardlock ApS har dannet en bestyrelse. Søren Hald Jensen og Katrine Bjarni er indtrådt som medlemmer, og Frank Sandeløv er indtrådt som bestyrelsesformand.

I Synoptik A/S er Patrik Söderström blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Ros-Marie Soo Yeun Grusén.

Technolution A/S har dannet en ny bestyrelse. Thomas Bach Agerslev, Paul Edward Manley og Michael Noel Finneran er indtrådt som medlemmer. Ricki Boye, Ulrik Spork og Allan Spork er udtrådt. Paul Edward Manley er ny bestyrelsesformand efter Ulrik Spork.

Mads Peter Lübeck og Carsten Bezaleel Raunsbæk er blevet valgt ind i bestyrelsen for Venti A/S. Torben Jørgensen og Hans Christian Bech Thøgersen er udtrådt. Carsten Bezaleel Raunsbæk er ny bestyrelsesformand efter Torben Jørgensen.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.