Navnenyt, maj 2023 - BiQ

Navnenyt, maj 2023

Så er der navnenyt for maj 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I Aarhus Oliefabriks Arbejderes Stiftelse er Evald Østerby Frederiksen, Flemming Reiffenstein og Morten Illum Frederiksen indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Flemming Reiffenstein og Evald Østerby Frederiksen er udtrådt. I den forbindelse har Flemming Reiffenstein overtaget posten som formand for bestyrelsen efter Evald Østerby Frederiksen.

Nicklas Pilgaard Morbjerg er blevet valgt ind i bestyrelsen for Bianco Footwear A/S. Han har overtaget pladsen efter Rene Bjerg Simonsen.

Tamas Zoltan Hajagos er indtrådt som ny direktør og medlem har bestyrelsen for Carrier Refrigeration Denmark A/S. Begge poster har han overtaget efter Søren Steen Thomsen.

I Det Danske Hedeselskab er Maria Sønderup, Jesper Eilschou Larsen og Martin Andersen blevet valgt ind i bestyrelsen. Morten Kjølhede Møller, Karen Margrethe Jacobsen og Poul-Erik Nielsen er udtrådt som medlemmer.

Alex Frisk Herping er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Eiler Thomsen Alufacader A/S, hvor Jesper Francois Hoffmann og Kristian Lind samtidig er udtrådt.

I Fairtrans A/S er Per Stjerne Damgård fratrådt posten som bestyrelsesformand, men forbliver alment medlem af bestyrelsen. Samtidig er Lars Martens Clausen blevet valgt ind i bestyrelsen som ny formand, og Peter Dahl er udtrådt af bestyrelsen.

I Great Greenland A/S har Ulunnguaq Elisabeth Markussen overtaget Nikoline Mikaelina Geisler Ziemers plads i bestyrelsen.

Direktør Jeanette Aaen er indtrådt i bestyrelsen for Illum A/S.

I Kjaer Group A/S er Peter Reher indtrådt som medlem af direktionen efter Richard Valentin Nijhout. Samtidig er Hanne Kjær og Karl Kristian Krarup Kjær blevet valgt ind i bestyrelsen og Anders Paludan-Müller er udtrådt.

Mette Toxværd Larsen, Mette Løf Larsen, Anne Katrine Schmidt Petersen og Louise Lund er alle indtrådt i bestyrelsen for Lolland-Falsters Folketidende A/S. Søren Kleist, Christian Bieletzki og Gert Klitgaard er udtrådt af bestyrelsen.

Claus Christensen, Amanda Margrethe Christensen og Sebastian Matz Nielsen har stiftet Margrethes ApS. Amanda Margrethe Christensen har sat sig i direktørstolen og alle tre stiftere er indtrådt som medlemmer af den nydannede bestyrelse. Claus Christensen som bestyrelsesformand, Amanda Margrethe Christensen som næstformand og Sebastian Matz Nielsen som alment medlem af bestyrelsen.

I Paul Hartmann A/S er Michael Geisel indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Tanja Irmeli Storknér Nordhammar. Den nye direktør har ligeledes overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen.

I Retec Miljø ApS er Jan Frydkjær Pedersen og formand Michael Hasbo udtrådt af bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Esben Crafack Jensen har overtaget formandsposten.

Anemette Bühlmann er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Skallerup Seaside Resort A/S. Hun har overtaget Andreas Jørgensen Duus’ plads.

I Tryksagsomdelingen Fyn A/S er Andreas Hald indtrådt som ny direktør. Han har overtaget efter Lasse Ingemann Brodt. Samtidig er Ole Elverdam Borch fratrådt posten som formand for bestyrelsen, og har overtaget posten som ny næstformand efter Richard Gustav Bunck, som er udtrådt af bestyrelsen. Lisbeth Britt Larsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, og Lasse Ingemann Brodt er indtrådt i bestyrelsen som ny formand.

Andrew David Blackwell er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Wilson Tool International A/S. Begge poster har han overtaget efter Colin John Blackwell.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.