Navnenyt, marts 2023 - BiQ

Navnenyt, marts 2023

Så er der navnenyt for marts 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Del denne artikel

I 3 X 34 Transport A.M.B.A. er Gudmund Charelius Lund indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.

Anders Martin Knutson har overtaget Joel Magnus Amandio Rönnemans plads i bestyrelsen for AV-Cables.Dk ApS.

Bilabonnement A/S har fået ny direktør. Lars Tobias Pettersson har overtaget posten efter Carsten Stephansen. Den nye direktør er i samme forbindelse fratrådt posten som formand for bestyrelsen, men forbliver alment medlem. Bestyrelsesmedlem Kenneth Keller Hansen har overtaget formandsposten.

Lasse Kikkenborg Hein-Jensen er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Canify A/S. Begge poster har han overtaget efter Anders Hummer.

I Demant A/S er Charlotte Hedegaard og Heidir Hørby begge indtrådt i bestyrelsen som medarbejdervalgte medlemmer. De har overtaget efter Jørgen Møller Nielsen og Thomas Duer.

Malin Janni Damm er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Foss A/S. Hun har overtaget Christine Amalie Pagh Fiskers plads.

Kim Koch Nielsen og Lone Pedersen har stiftet Gjøl Kro ApS. Kim Koch Nielsen har sat sig i direktørstolen, og Lone Pedersen er indtrådt som eneste medlem og dermed formand for den nydannede bestyrelse.

Industriens Fond har ændret i deres bestyrelse. Sten Scheibye er fratrådt formandsposten og udtrådt af bestyrelsen. Lars Peter Søbye er gået fra næstformand til ny formand for bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Torben Magnus Andersen er ny næstformand. Gitte Kirkegaard er blevet valgt ind i bestyrelsen som nyt medlem.

I Kalaallit Nunaanni Brugseni er Gertrud Apollonie Andrea Geisler fratrådt formandsposten men forbliver alment medlem af bestyrelsen. Bestyrelsesmedlem Avijâja Susan Kleist Jepsen er ny formand for bestyrelsen og bestyrelsesmedlem Ib Lennert Olsen er ny næstformand.

Knud Müller er genindtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen for Leica Microsystems A/S. Begge poster har han overtaget efter Melanie Hammerschmidt-Broman. Samtidig er Dirk Voelkel blevet valgt ind i bestyrelsen som ny formand. Markus Limberger er fratrådt formandsposten og udtrådt af bestyrelsen.

Lars Kolind har via Kolind A/S stiftet Mit Job A/S. Sten Tore Sanberg Davidsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse, hvor også Claus Abildstrøm og stifter Lars Kolind er indtrådt som medlemmer.

Odense Affaldssortering A/S har fået ny direktør. Simon Hovgaard Clausen har overtaget efter Thomas Brandt Jørgensen. Samtidig er Brian Lykke Bennetzen og Per Madsen indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen, hvor Karsten Sørensen Fogde og den afgående direktør er udtrådt.

Lilian Margareta Fossum Biner har overtaget Heine Dalsgaards plads i bestyrelsen for Pandora A/S.

Stephanie Lose er fratrådt posten som formand for bestyrelsen for Sygeplejerskernes Og Lægesekretærernes Ejendomsaktieselskab og sammen med Anne Buchardt udtrådt. Bo Libergren er indtrådt som ny bestyrelsesformand.

Tæppeland ApS har fået ny bestyrelse. Frank Naur Jensen er indtrådt som formand, og Jørgen Dalbech Nielsen og Anja Dalbech Grumstrup er indtrådt som medlemmer. Simon Eiberg Jørgensen er udtrådt af bestyrelsen.

Relateret indlæg

Navnenyt

Navnenyt, første kvartal 2024

De første tre måneder af 2024 er gået og der er er sket mange ændringer i dansk erhvervsliv. Her et følger et uddrag af navnenyt.

Navnenyt

Navnenyt, oktober 2023

Så er der navnenyt for oktober 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Navnenyt

Navnenyt, september 2023

Så er der navnenyt for september 2023, følg med i alle de store ændringer her hver måned.

Brug for hjælp?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data. Det er gratis og uforpligtende at kontakte os og at prøve vores løsninger!

Vil du vide mere?

Så kontakt os og lad os tale om dine behov for data

Gratis prøveadgang

Vil du prøve en af vores dataløsninger helt gratis? Sæt kryds ud for den løsning du ønsker adgang til.
Er du eksisterende kunde og ønsker at bestille ekstra brugere til BiQ Insight, skal du klikke her

Bestil gratis demo

Tilmeld dig vores gratis online demonstration af vores løsninger. 

Vi vil ringe eller skrive til dig for at aftale den tid, som passer dig bedst. Du er velkommen til at få en gennemgang uanset om du er helt ny bruger, en garvet bruger der gerne vil have lidt tips og tricks til endnu smartere brug eller om du overvejer om det er en løsning for dig. 

Gennemgangen tager ca. en time.