Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Data Indblik - Hvordan ser tallene ud for september måned?
15 Okt. 2020 af Line Høg UtoftTallene for nystiftede og ophørte selskaber i september 2020 sammenlignet med 2019, viser at IVSerne nu helt er udfaset. Samtidig ser vi en stigning i kategorien Aktie-/anpartsselskaber, hvor antallet af nystiftede anpartsselskaber er steget med 16%.
Dette er sandsynligvis fordi stiftere af selskaber ikke længere kan stifte et IVS og derfor i stedet vælger anpartsselskab som selskabsform.
En anden ting at bemærke er at september 2020 viser et fald i ophørte selskaber sammenlignet med 2019 og omvendt ses samtidig en stigning i nystiftede selskaber for perioden sammenlignet med sidste år. Faldet i ophørte selskaber er sandsynligvis et udtryk for at COVID-19 hjælpepakkerne stadig er aktive og derved holder flere selskaber økonomisk oven vande.


Er du interesseret i at vide mere om nystiftede selskaber, konkurser eller brancher i det danske erhvervsliv, så kontakt os på mail info@biq.dk eller telefon 70 25 50 65.


image

Hvor kommer investorerne i de nystiftede selskaber fra?
09 Okt. 2020 af Line Høg Utoft

Opgørelsen over nystiftede danske selskaber, registret de seneste to måneder med udenlandske ejere, viser en fordeling på både vores nabolande - men også lande med mere lempelige skatteregler.
Er du interesseret i at vide mere om danske selskaber med udenlandske ejere, nystiftede selskaber eller ejerforhold generelt, så kontakt os på mail info@biq.dk eller telefon 70 25 50 65.


Se herunder antal registrerede, nystiftede danske selskaber i BiQs database inden for de sidste 60 dage. Tallene omfatter kun nystiftede selskaber, hvor en betydelig ejerandel er udenlandsk (dvs. en udenlandsk ejerandel som er lig med eller mere end 50%).


image

Månedsupdate, navnenyheder, september 2020
01 Okt. 2020 af Line Høg Utoft

Efteråret er godt i gang, og ændringer i både direktioner og bestyrelser, er der fortsat rigeligt af, som du kan finde mange flere af i BiQ. Her kommer et lille udpluk af ændringer fra september måned.

 • Christine Reinhardt er indtrådt i direktionen for ADA International Scandinavia A/S. Samtidig er Kai Boris Bendix og Madeleine Silbereissen-Cheron blevet valgt ind i bestyrelsen.
 • I Allegion Denmark A/S er Heiko Roman Eckstein indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster har han overtaget efter Pierre-Yves Oliver Demaret. Christopher John Crampton er indtrådt som ny bestyrelsesformand efter John Derek Stanley, der også er udtrådt af bestyrelsen.
 • Eva Andrea Sigurgeirsdottir har overtaget Lars Magnus Staffan Björndahls plads i bestyrelsen for Balder Administration ApS.
 • I Coop Folkeskove A/S er Kræn Østergård Nielsen fratrådt som næstformand og har overtaget formandsposten for bestyrelsen. Martin Sahner Gundestrup Christiansen er indtrådt som ny næstformand, og den tidligere formand, Peter Høgsted, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Baris Kitir er indtrådt som ny direktør for EQT Invest ApS. Han har overtaget efter Akin Turan. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet, hvor den afgående direktør er indtrådt som medlem.
 • Feelsafe Danmark ApS er blevet stiftet. Anders Christensen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor også Christian Falk Jørgensen, Jonas Evjenios Markou og Martin Asger Møller er indtrådt som medlemmer.
 • I Hasmark Strand Feriepark ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Karl Johan Söör er sammen med Hans Göran Meijer og Ola Johan Michael Bååth indtrådt som medlemmer.
 • Flemming Olesen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Jørgen Windelev A/S. Han har overtaget pladsen efter Jørgen Arthur Schmidt.
 • I Logisnext Denmark A/S er Stig Vilmun-Jaltved indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster han han overtaget efter Carl Bertil Håkan Hall.
 • I Mountainbike United ApS har Frederik Olesen overtaget direktørposten efter Morten Kamp Schubert. Den afgående direktør er indtrådt i bestyrelsen, hvor den nye direktør er udtrådt som medlem.
 • Birger Henrik Schmidt og Gunilla Hellqvist er blevet valgt ind i bestyrelsen for Nasdaq Copenhagen A/S. Carri Fredrik Ekström og Pall Hardarson er samtidig udtrådt som medlemmer.
 • Peter Bager er indtrådt som ny bestyrelsesformand for Proshop Europe A/S. Martin Kjølhede er fratrådt posten og udtrådt af bestyrelsen.
 • Skyways Technics A/S har fået ny bestyrelsen. Direktør Benjamin Jais Nielsen, Henrik Kleis og Janne Nielsen er indtrådt og Amalia Hadjipapa Charalambidou, Andreas Marangos og Gregory Gurtovoy er udtrådt som medlemmer.
 • Bertel Gantriis har via B.G. Invest A/S stiftet Sundgården A/S. Jens Bak Ibsen er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Dorte Sigh, Henry Knudsen Pedersen, Jens Bak Ibsen, Ole Mark Jensen, Poul Johannes Pedersen og Søren Dahl Vester, foruden stifteren, som medlemmer.
 • Philip West-Hald er ny direktør for United Military Services A/S. han har overtaget efter Leif Braae. Peter Martin Skjold Jensen har samtidig overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen.
Hvor kommer investorerne i danske selskaber fra?
01 Okt. 2020 af Line Høg Utoft

I den seneste måned er selskaber og personer placeret i De Forenende Arabiske Emirater placeret som nr.4 i Top-10 opgørelsen over nye udenlandske investorer i danske selskabers ejerkreds.

Listen toppes af vort naboland Sverige, men der er flere interessante konklusioner at drage, bl.a er skattely lande højt på listen.

Er du interesseret i at vide mere om udenlandske ejere eller ejerforhold generelt, så kontakt os på mail info@biq.dk eller telefon 70255065

*Antal registrerede reelle eller direkte ejere i BiQs database inden for de sidste 30 dage. Tallene omfatter kun selskabshandler med eksisterende selskaber, hvor et betydeligt skifte i ejerandel er fundet sted (i.e. hvor skiftet i ejerandel er lig med eller mere end 50%).
image

Månedsupdate, navnenyheder, august 2020
01 Sep. 2020 af Line Høg Utoft

Årets sidste sommermåned er slut og der er igen sket ændringer i både direktioner og bestyrelser.
Du kan naturligvis finde mange flere i BiQ, men her et lille udvalg.

 • Your Local Flower ApS har stiftet 1508 Ventures A/S. Mikkel Peter Jespersen er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Line Rix, Morten Pedersen og Oliver Andreas Rask Vassard som medlemmer.
 • Anders Skovgård Munch har overtaget Birgit Sonnes plads i bestyrelsen for Aakirkeby Brugsforening.
 • I Advance Global A/S er Anders Kirk Johansen, Carl Boisen Thøgersen og Klavs Krieger Von Lowzow indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Allano Falk Gamborg er samtidig udtrådt af bestyrelsen.
 • I BactiTox A/S er en bestyrelse blevet dannet. Hervinder Singh Chand, Morten Nørregaard Andersen og Murat Balikci er indtrådt som medlemmer.
 • Danpal Produktion ApS har fået ny direktør. Christian Lisberg har overtaget posten efter Per Skov Jensen. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Lars Jannick Johansen, Ole Juul Jørgensen, den nye direktør og Torben Agerup er indtrådt som medlemmer.
 • Simon Gjørtz er indtrådt i direktion og bestyrelse for Dronephotos IVS.
 • Anthony Phillippe Alphonse Loizeau er ny direktør og medlem af bestyrelsen for Falck Alarm by Verisure A/S. Han har overtaget begge poster efter Rasmus Busk.
 • Troels Ørting Jørgensen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Improsec A/S.
 • Torben Friis Lange er blevet valgt som nyt medlem og bestyrelsesformand for I Kongenshus Mindepark For Hedens Opdyrkere. Han har overtaget posten efter Bent Ejnar Juul Simonsen, som er udtrådt helt af bestyrelsen.
 • Allan Nordahl Hansen og Ann Malena Fogelgren-Pedersen er indtrådt i bestyrelsen for Listen to News Aps, og Sten Tore Sanberg Davidsen og Gregers Kronborg er samtidig udtrådt.
 • I Mønthuset Danmark A/S er Usman Javaid indtrådt som ny direktør efter Maarten Clement. Den nye direktør er ligeledes indtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • Anne Bloch Thomsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Pfizer ApS.
 • Anders Staun Hjerrild og Lars Skov Jensen er indtrådt i bestyrelsen for Triplecut A/S. Heidi Agen og Jes Gravgaard Jensen er udtrådt af bestyrelsen.
Månedsupdate, navnenyheder, juli 2020
07 Aug. 2020 af Line Høg Utoft

Selv i sommermånederne er der ændringer i dansk erhvervsliv. Som altid kan du følge med i det hele i BiQ. Her et udsnit af udskiftningerne i direktioner og bestyrelser fra juli måned.


 • Birte Flæng Møller er blevet valgt ind i bestyrelsen for A/S Boligbeton.
 • AGF Kvindefodbold ApS er blevet stiftet. Marie Greve er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Anna Marie Hejlsberg, Bo Heine Jensen, Flemming Michael Jensen samt Jacob Kjeldsen Nielsen og Leif Gjørtz Christensen som medlemmer.
 • Peter Alexander Kruuse er genindtrådt som direktør for B-Ok ApS. Han har overtaget posten efter Frederik Billenstein Kruuse. Samtidig er Peter Stengaard Bülow-Olsen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, hvor den afgående direktør og Lars Erik Kruuse er udtrådt som medlemmer.
 • Michael Christensen har overtaget Karsten Riis Andersens post som næstformand i bestyrelsen for Cembrit A/S. Den afgående næstformand udtræder af bestyrelsen.
 • I Dansk Landbrugs Management A/S har Mogens Worre-Jensen overtaget posten som bestyrelsesformand efter John Alexander Seymour Munro. Den afgående formand forbliver alment medlem af bestyrelsen.
 • Emilie Louise Turunen, Janne Bram Hemphrey og Niels Jacobsen er alle blevet valgt ind i bestyrelsen for Eksport Kredit Finansiering A/S. Flemming Aaskov Jørgensen, Jørgen Christian Skeel og Karen Nielsen er udtrådt som medlemmer.
 • First Mover Group Denmark ApS har fået ny direktør. Claus Grundahl har overtaget efter Tore Martinsen. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Den nyindtrådte- og den afgående direktør er sammen med Mats Andreas Vangbo indtrådt som medlemmer.
 • Frank Matthias Titz er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Goodyear Danmark A/S. Han har overtaget begge poster efter Erich Fric.
 • Lars Aae Mouritsen, Line Aae Mouritsen og Mie Aae Mouritsen har stiftet Kildevang A/S. Lars Aae Mouritsen har sat sig i direktørstolen og alle tre stiftere er indtrådt som medlemmer af den nydannede bestyrelse.
 • Claus Wamsler-Nielsen har overtaget Morten Qvist Strunges plads i bestyrelsen for Mofibo Books ApS.
 • I Omnicom Media Group A/S er Michael Holmer blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor han har overtaget pladsen efter Frank Boe Aagaard Andersen.
 • Ulrik Mathiesen Kjeldgaard er ny direktør for Rantek A/S. Samtidig er Marius Gareid blevet valgt ind i bestyrelsen, og den ny direktør er udtrådt som medlem.
 • I Studenterhusfonden er Niels Erik Hedegård Lund indtrådt i bestyrelsen, hvor han har overtaget efter Emil Outzen.
Månedsupdate på nystiftede og ophørte selskaber samlet for juni og juli måned
05 Aug. 2020 af Line Høg Utoft

Trods coronakrisen lever iværksætterlysten stadig...


En mulig forklaring for stigningen på 8% i antallet af nystiftede enkeltmands-/personligt ejet virksomheder kan være ledige fra arbejdsmarkedet, der i kølvandet på krisen, har valgt at stifte eget firma og gå selvstændig.


Faldet i ophørte selskaber på 30% er med høj sandsynlighed forårsaget af regeringens hjælpepakker, som stadig beskytter virksomheder, der uden denne støtte ville have været gået konkurs.


*Tallene bør tages med forbehold for sagsbehandlingstiden hos CVR.


image

Fra admiralens gade til kronprinsens baghave - BiQ flytter til nye lokaler
04 Aug. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er vokset ud af vores gamle lokaler i Niels Juels Gade og er derfor netop flyttet til vores nye lokaler i Toldbodgade - kun et stenkast fra Kronprinsens gemakker i Frederik VIII’s Palæ.


Vores nye omgivelser giver os bedre plads til nye kollegaer, nye projekter og mere ny, spændende udvikling. Alt dette giver os i sidste ende bedre muligheder for at levere endnu bedre produkter til vores kunder.


Vi glæder til at modtage både kunder og samarbejdspartnere på vores nye adresse.


image

Månedsupdate, navnenyheder, juni 2020
01 Jul. 2020 af Line Høg Utoft

Der sker hele tiden ændringer i dansk erhvervsliv, og i BiQ kan du følge med i dem alle sammen. Her et lille udsnit af de ændringer, der har fundet sted i hhv. direktioner og bestyrelser i juni måned – og som der er mange flere af i databasen.


• I A.E. Stubkjær A/S er Tom Peter Conny Johnsen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Anders Mejlholm Larsen, som er udtrådt som medlem.
• Peter Lau Lauritzen er indtrådt som ny bestyrelsesformand for Athene Group A/S. Han har overtaget efter Per Søndergaard Pedersen, der er udtrådt af bestyrelsen.
• I Buhl Group A/S er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Michael Buhl er sammen med Rasmus Jensen Buhl, Rikke Jensen Buhl og Tina Buhl indtrådt som medlemmer.
• Lauge Rønnow har via Lauge Rønnow ApS stiftet CircleScope ApS. Han har selv sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Asger Rønnow og Peter Frank Henningsen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• Mette Gade Bodilsen har overtaget direktørposten og en plads i bestyrelsen for Durup Og Omegn - Forny Din By ApS. Begge poster har hun overtaget efter Hans Kristensen.
• I Falck Danmark A/S er Jakob Riis indtrådt som ny direktør efter Lars Bjørn Heineke. Samtidig er Jørgen Mieritz blevet valgt ind i bestyrelsen, og Jakob Just-Bomholt er udtrådt som medlem.
• Greystone Capital A/S har fået ny direktør. Toft Hedegaard Kristensen har overtaget efter Thomas Nederby Svenningsen. Den nye direktør er også indtrådt som medlem af bestyrelsen.
• Henrik Lildballe er blevet valgt ind i bestyrelsen for Heimstaden Nordic Living Denmark ApS, hvor Kristian Bo Lorentzen samtidig er udtrådt som medlem.
• Mette Jong Bøjlesen og Ronni Kirstejn Laursen er indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen for Jevi A/S. Kate Hermansen er udtrådt af bestyrelsen.
• I Køge Caravan Center A/S har Kirsten Jersie Larsen overtaget Steen Erik Hansens plads i bestyrelsen.
• Hans-Göran Frick er overgået fra alment bestyrelsesmedlem til bestyrelsesformand for Magasin Friend of Brands Danmark ApS. Per-Erik Almén er samtidig indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, og den tidligere formand, Thomas Børre Jørgensen, er udtrådt.
• Michael Søren Falk Pedersen har overtaget Torger Tokles plads i bestyrelsen for Ofs Fitel Denmark ApS.
• Frederik Güldner Kolenda, Stig Myken og Søren Hoelgaard Justesen er alle indtrådt i bestyrelsen for Pengeprofilen A/S. Jørgen Lindhardt Steffensen er udtrådt som medlem.
• I Sjakk A/S er Michael Thorup Mortensen indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Jens Erik Kristensen. Samtidig er Sine Madsen indtrådt i bestyrelsen som ny formand. Henrik Hallenberg Rasmussen er fratrådt posten og udtrådt af bestyrelsen.
• Michael Lutter er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Steeltec A/S. Han har overtaget pladsen efter Maik Risse.
• I Urban Altan aps er en bestyrelse blevet dannet. Henrik Nielsen, Morten Thor Andresen og Simon Ahlfeldt Mortensen er indtrådt som medlemmer.

Hvorledes Kan Du Sikre Dig Som Leverandør At Have Det Bedste Overblik I Forbindelse Med Offentligt Indkøb?
26 Jun. 2020 af Line Høg Utoft

Hos BiQ ApS har vi nu lanceret vores nyeste produkt tilføjelse til vores database, BiQ Public.

Klik På Linket Her.

Med vores nye produkt BiQ Public får du indblik i potentialet for salg til offentlige organisationer for din virksomhed og branche.

 • Få mulighed for at identificere vækstmuligheder både regional og nationalt.
 • Få mulighed for at se dine konkurrenters offentlige markedsandel matchet op mod din egen
 • Få bedre overblik over konkurrentlandskabet.
 • Få indsigt til at byde på de rigtige opgaver & finde de rigtige partnere
 • Nemmere identifikation af andre offentlige kunder i eget fagområde

BiQ Public kan være med til at belyse disse områder for den offentlige leverandør og giver et datadrevet beslutningsgrundlag, der kan bidrage til at optimere leverandørens arbejde i forbindelse med offentlige kunder.

Ønsker du at vide mere om, hvordan offentligt indkøbs data kan benyttes som beslutningsgrundlag, overvågning eller markedsindsigt, så kontakt vores senior konsulent for data solutions Jacob Holm Madsen på jhm@biq.dk.

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef
BDO ScanRevision