Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Job hos BiQ: Vi søger en udvikler - opstart hurtigst muligt
17 Feb. 2020 af Line Høg Utoft

Vi udvider endnu en gang vores udviklingsteam.

Vi får fortsat mere at lave, så er du Full Stack developer, data analytiker eller Front End’er, så har vi de helt rigtige opgaver til dig.

Vi opererer med Ruby on Rails, REST API’er, GraphQL, Neo4J, Node JS, Webpack, Go, Postgres DB, MSQL DB, Kubernetes mm. Har du erfaring med en eller flere af disse, så vil du hurtigt finde dig til rette hos os.

Vi kræver, at du er mødestabil, spreder godt humør, får energi af at udvikle løsninger, som letter arbejdsprocesser for vores kunder, leverer løsninger du kan stå inde for og sidst, men ikke mindst: du er ikke bange for at blive udfordret.

Din ansøgning og cv sender du til rpr@biq.dk

Månedsupdate, navneændringer for januar 2020
03 Feb. 2020 af Line Høg Utoft

Her kommer et lille udpluk af ændringer i direktions- og bestyrelsesposter fra januar 2020, som du naturligvis også kan finde i BiQ.


• I A/S Daells Bolighus er Henrik Mathiesen indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Gert Sand, som til gengæld er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
• Mads Pauli Ringkjøbing-Christiansen og Nils Erik Lindskrog Smith er begge blevet valgt ind i bestyrelsen for Birger Christensen A/S.
• Olivier Marie Michel Denis Klein har overtaget Pierre Jean Marie Armangaus plads i bestyrelsen for Fan Milk International A/S.
• Christian Hindborg Johansen har stiftet Grow It - Keep It A/S. Han er selv indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen, hvor også Carina Jeanette Nielsen og Niels Egon Johansen er indtrådt som medlemmer.
• I Hotel Viking A/S er direktør Brian Fabricius indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Anders Braad er udtrådt som medlem.
• Christian Francis Mildwater le Gassick har overtaget direktørposten for Kafferiet ApS efter Rud Christiansen. Samtidig er Birgitte Ørskov Reese, Christian Reese-You og Troels Knut Rørbæk Askerud indtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• I Norup Møbelsnedkeri A/S har Lis Tjørnehøj Andersen overtaget Asta Andersens plads i bestyrelsen.
• Jan Schäfer er indtrådt som ny direktør for Sabic Nordic A/S. Han ahr overtaget posten efter Nils Egebjerg. Søren Mark Jensen er samtidig blevet valgt ind i bestyrelsen.
• I Søskrænten A/S har Hans Vestergaard overtaget direktørposten efter Peter Elling Helmersen. Den nye direktør er ligeledes indtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor også Jette Vestergaard og Olivia Vestergaard er indtrådt som medlemmer. Den afgående direktør er også udtrådt som medlem af bestyrelsen, sammen med Klaus Robert Elling Helmersen og Søren Torben Hvalsø.
• I William Skilte ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Jeppe Hebsgaard Arbjerg er, sammen med Mette Brock Tindbæk og Thomas Christensen, indtrådt som medlemmer.

Ny feature i ejertræet
28 Jan. 2020 af Line Høg Utoft

Vi har netop lanceret en opdatering til vores ejertræ.
Nu kan du i menuen til højre til-/fravælge, om du vil have vist CVR-numre i grafen, ligesom du kan øge størrelsen på ikonerne.
I viste eksempel, er ikonerne i mellemstørrelse og vi viser CVR-numre.

Ejertræ - lille.jpg

Job hos BiQ: Vi søger en Account Manager - opstart hurtigst muligt
07 Jan. 2020 af Line Høg Utoft

Vil du være en del af vores succes? BiQ udvider og søger en Account Manager.
Du er en sælger med stort ”S”, og er vild med at få et salg i hus, har en professionel tilgang til dit arbejde og dine kunder. Så er det lige dig, vi leder efter.


Som Account Manager hos BiQ forventer vi, at du:

 • Har erfaring med BtB-salg, både eksternt og via telefonen, med gode resultater på dit cv
 • Meget gerne erfaring med BtB salg af erhvervsinformation, herunder viden om data og API’er
 • Har dine argumenter på plads, elsker en god dialog og mestrer at lukke en handel
 • Er proaktiv, pålidelig, resultatorienteret og ambitiøs
 • Synes, det er inspirerende at være en del af en ambitiøs virksomhed, der fortsat udvikler sig

Dine arbejdsopgaver består i at føre professionel dialog med danske virksomheder og derigennem sælge vores forskellige løsninger og produkter. Kontakten med dine kunder og kundeemner foregår via telefonen, mailkorrespondance, løbende kundeservice og kundemøder.
Du skal opbygge din egen kundedatabase, der løbende skal plejes og udvikles. Hvis ikke du kommer fra branchen, vil du løbende få hjælp og feedback fra dine erfarne kollegaer og leder. Vi vil oplære dig grundigt i vores forretning og systemer. Det forventes til gengæld, at du kommer med det rette gåpåmod og drive.


Vi tilbyder:
Hos BiQ er der stort fokus på at indfri mål og at levere en høj kvalitet, men det er af lige så stor betydning, at de ansatte har det godt og synes, det er sjovt at gå på arbejde. BiQ er privatejet, og iværksætterånden lever stadig. Det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling, når gode ideer bliver bragt på bordet. Derudover har vi fokus på:

 • Attraktiv, fast løn, provision uden loft, og pensionsordning
 • Faglige udfordringer indenfor salg, samt fokus på personlig udvikling
 • Centralt beliggende kontorfaciliteter i indre København
 • Gode arbejdsforhold med sociale arrangementer, frokostordning og passionerede kollegaer

Vil du være en del af holdet og bidrage yderligere til vores vækst?

Så vil vi rigtig gerne modtage dit cv og en ansøgning eller et opkald fra dig, hvor du fortæller os om dine kompetencer og erfaringer. Vi tager løbende ansøgere ind til en snak, så søg hurtigst muligt.


Hvis du har spørgsmål, eller ønsker uddybning, er du velkommen til at ringe til salgschef Steen Hansen på tlf. 23 20 80 40.
Din ansøgning og cv sender du til sth@biq.dk


Vi ser frem til at høre fra dig.


Hvem er vi?
BiQ er Danmarks største erhvervsopslagsværk med informationer om mere end 950.000 personer og deres ledelsesposter i mere end 1.500.000 danske firmaer gennem de seneste 30 år.
Det er vores primære opgave at vedligeholde og udvikle den skarpeste og mest målrettede dataplatform, så vores kunder kan være effektive i deres daglige arbejde. Vi er et af Danmarks førende selskaber indenfor vores felt, og bidrager med forretningskritiske data til nogle af landets største virksomheder. Det betyder ofte et tæt samarbejde med vores kunder for at sikre, at de får det maksimale ud af salgsindsatser, kundekendskab og strategisk arbejde.

Månedsupdate, navneændringer for december 2019
06 Jan. 2020 af Line Høg Utoft

Godt nytår! Her følger et lille uddrag af de ændringer, der fandt sted i december 2019 i direktioner og bestyrelser i det danske erhvervsliv.• I 1st Forsikringsagentur ApS er Mark Bengaard Gravesen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Alex Dalsgaard Nielsen.
• Thomas Griepp har overtaget direktørposten og en plads i bestyrelsen efter Martinus Joseph Marinus Aloysius Stals for A/S Dansk Shell.
• Lars Martin Gutberg er indtrådt som ny direktør for Aurora Group Danmark A/S. Han har overtaget efter Per Erik Jaer Bech-Jansen. Den afgående direktør er også udtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Philip Gunnarsson er indtrådt som nyt medlem.
• Brian Baltsersen og Morten Teidor Baltsersen er indtrådt i direktionen for Barney's Malerfirma A/S. Kjeld Frode Baltsersen er udtrådt af direktionen. Isabella Rosenby Berggren Baltsersen, Nanna Teidor Baltsersen og de to nye direktionsmedlemmer er alle fire indtrådt i bestyrelsen. Susanne Baltsersen er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
• I Carre Copenhagen A/S har Shiri Rosenzweig Haugbøl overtaget direktørposten efter Bolette Louise Holmer. Shmuel Rosenzweig er samtidig blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor den afgående direktør også er udtrådt.
• Per Høholt er blevet valgt ind i bestyrelsen for Dalby Mølle A/S. Han har overtaget pladsen efter Allan Christensen.
• I Easyinspect ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Andreas Krickhahn Larsen og Søren Jørgensen er begge indtrådt som medlemmer.
• COOP Danmark A/S har stiftet FDB Møbler A/S. Ole Kiel er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Jan Madsen, Kræn Østergård Nielsen og Peter Høgsted som medlemmer.
• Anne Mathilde Gyldenkærne Eich er blevet valgt ind i bestyrelsen for Go Fishing A/S. Hun har overtaget Jens Kristian Morthorst Staals plads.
• Jens Amdi Kirk og Kenneth Peter Jensen er begge indtrådt i bestyrelsen for Handicare Auto A/S. Pernilla Marie Therese Lindén og Jesper Skov Rosenbrock er udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• René Eghammer er nyt medlem af bestyrelsen for Jeka Fish A/S. Toby Baxendale er udtrådt som medlem.
• Bettina Immergut Wagner har overtaget Vivek Kumars plads i bestyrelsen for Karnov Group Denmark A/S.
• I Leverandørselskabet Danish Crown Amba er Karsten Willumsen og Thomas Risager Kjær blevet valgt ind i bestyrelsen. Cay Wulff Sørensen og Peder Steen Andersen Philipp er begge udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
• Lars Børresen er indtrådt i direktion og bestyrelse for Mit Slot A/S.
• Bo Thomas Johansson har stiftet Skagen Fiskeri A/S. Han er selv indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen. Börje Daniel Johansson, Emil Johannes Johansson, Jens Koefoed Stadum, Johan Kristian Johansson samt Leif Börje Johansson og Mogens Ørts Jensen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
• I Valsemøllen Af 1899 A/S er Jan Erik Eikeland, hvor han har overtaget efter Terje Ramm.
• I Vikingdanmark er Martin Alstrup Kristensen og Peder Wulff Jacobsen indtrådt som nyeste medlemmer af bestyrelsen. Jan Duchwaider og Erik Hansen er udtrådt af bestyrelsen.

Julehilsen fra BiQ
17 Dec. 2019 af Line Høg Utoft

Julestemningen begynder så småt at indfinde sig i BiQ-lejren, og det er derfor tid til at få ønsket alle en god jul og et godt nytår i dette, årets sidste, nyhedsbrev. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for et godt og spændende år, og jeg ser samtidig frem til at fortsætte vores samarbejde i 2020.

Vi har bag linjerne knoklet for at kortlægge nye datakilder, præsentere nye analyser, forbedre brugergrænseflader og udvikle nye produkter gennem hele 2019. Vi ser frem til at forkæle jer med endnu flere datakilder og nyheder i det kommende år. Vores virksomhed er vokset med mange nye kunder i både BiQ og CiQ, og det betyder også nye ansigter og kompetencer på kontoret. Så nu er vi ved at vokse ud af vores kontor, og gør klar til en flytning i det nye år. Herfra vil vi fortsætte med at give jer det nødvendige ”Indblik og Overblik” samt støtte kampen mod svindel af både forbrugere, virksomheder og staten.


Glædelig jul, hilsen
Rasmus Philip Rask, direktør

Månedsupdate, navneændringer for november 2019
02 Dec. 2019 af Line Høg Utoft

Så blev det december og med månedsskiftet kommer her et lille uddrag af de ændringer, der er sket i direktioner og bestyrelser i november måned.


• I Danske Lotteri Spil A/S er Søren Skovdal Rasmussen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Allan Auning-Hansen.
• Anders Schnettler Kristensen er indtrådt som nyeste medlem af bestyrelsen for Day et A/S.
• I Future Danmark ApS er Anthony Di Paola, Jeffrey Joseph Giguere, Jonathan Richard Miles og Thomas Simon William Burmester indtrådt i bestyrelsen. Kurt Jan Eric Jonsson er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
• Joannes Maria Hessing er nyeste medlem af bestyrelsen for Grønne Mølle A/S. Ursula Essemann er samtidig udtrådt af bestyrelsen.
• Helle Lehn Damsgaard og Rasmus Lehn Kristensen har stiftet Lehn's byg ApS. De er begge indtrådt i direktion og bestyrelse.
• I 2Blind2C ApS er Jens Buhl Jørgensen indtrådt som ny direktør. Han har overtaget efter Peter Bennhøft Degn, som også er udtrådt som medlem af bestyrelsen. Kenneth Aabenhus er samtidig indtrådt i bestyrelsen.
• Sofia Pietrella har overtaget Melinda Brianne Edwards' plads i bestyrelsen for Adpeople A/S.
• Jan-Ove Joakim Modig er indtrådt som ny direktør for Gina Tricot A/S. Han har overtaget posten efter Lars Magnus Månsson. Heidi Engan og den nye direktør er blevet valgt ind i bestyrelsen. Den afgående direktør og Jan-Ove Joakim Modig er samtidig udtrådt som medlemmer.
• Carsten Mose Jeppesen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Royal Norden Seafood A/S.
• I Vattenfall A/S har Jacob Nørgaard Andersen overtaget direktør- og bestyrelsespost efter Michael Thorndahl Simmelsgaard.
• Den Unge Gartner A/S er blevet stiftet. Kasper Schmidt Larsen er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Hans Henrik Klovborg, Jesper Henriksen og Mette Dons Adsersen, foruden direktøren, som medlemmer.
• Erik Röser Dibbern er blevet valgt ind i bestyrelsen for Auditdata A/S.
• I Euromaster Danmark A/S er Stéphane Henri Mamelle blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Thierry Gilles Yves Alfred Louis Robert Miremont.
• Elsebeth Dresler Sørensen er indtrådt i bestyrelsen for Murstenssalg A/S. Andreas Christensen og Hans Christian Hansen er samtidig udtrådt som medlemmer.
• I All Things Live Denmark ApS er en bestyrelse blevet dannet. Nicklas Skou Guldberg og Preben Riis Wildau er indtrådt som medlemmer.
• Claus Grøn Iversen og Petra-Ulrike Trabjerg er blevet valgt ind i bestyrelsen for Grosserer Jens Linde's Familiefond. Grethe Bodholdt Linde er samtidig udtrådt af bestyrelsen.
• Claus Bording og Tina Margot Christensen har via Lumi C invest ApS stiftet Lumidan ApS. Claus Bording er indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen, hvor også Dan Rene Christensen og Tina Margot Christensen er indtrådt som medlemmer.

Månedsupdate, navneændringer for oktober 2019
01 Nov. 2019 af Line Høg Utoft

Vi er igen trådt ind i en ny måned, og her følger et lille uddrag af de ændringer, der er sket i hhv. bestyrelser og direktioner rundt om i det danske erhvervsliv i den forgange måned.

 • Michael Robert Hazell er blevet valgt ind i bestyrelsen for Aktieselskabet Th. Wessel & Vett. Magasin Du Nord.
 • I Butikskompagniet ApS er en bestyrelse blevet genetableret. Ib Svendstrup Paaskesen og direktør Torben Steen Hansen er indtrådt som medlemmer.
 • Bjarne Poulsen er indtrådt i bestyrelsen for Lindø Steel A/S. Han har overtaget pladsen efter Per Brinch Nissen.
 • Cell Tower Services International ApS er blevet stiftet. Keld Brændgaard Jensen er indtrådt som direktør, og en bestyrelse er blevet dannet med Henrik Hagemann Kamstrup, Jesper Rasmussen og Simon Skouboe som medlemmer.
 • Christina Graversen Krath er blevet valgt ind i bestyrelsen for Home A/S.
 • I Redhill Design & Print A/S er Ole Elm Christiansen indtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • Lise Lotte Aagaard har overtaget Niels Erik Nielsens plads i bestyrelsen for Tech Mobility IVS.
 • I Biomérieux Denmark ApS har Rocio Mendez Aleman overtaget direktør- og bestyrelsespost efter Jean-Louis Georges Jacques Tissier.
 • Øyvind Michelet Berntsen er indtrådt i bestyrelsen for Breakoutimage A/S.
 • Knud Erik Møller er indtrådt i bestyrelsen for Isodan Holding A/S.
 • Peter Torben Jessen har overtaget direktørposten efter Git Anne Mønster Delcomyn Becker for Brüel Systems A/S.
 • I E. & L. Petersen. Containerudlejning ApS er Anja Arendal Petersen og Bjarne Arendal Petersen blevet valgt ind i bestyrelsen.
 • I Gorm Hansen & Søn A/S er Iris Skov Hovmøller blevet valgt ind i bestyrelsen. Hun har overtaget pladsen efter Birte Eriksson.
 • Anne Katrine Riis Schrøder og Laura Terp Hansen har stiftet Inkmedia IVS. De er begge indtrådt i direktionen og Laura Terp Hansen er desuden indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse.
 • Adam Lennart Sandberg er blevet valgt ind i bestyrelsen for Lakrids By Johan Bülow A/S.
 • Thomas Bælum har overtaget Allan Trier Gaardes plads i bestyrelsen for Superligaen A/S.
 • Christian Raith og Philip Kjær er begge blevet valgt ind i bestyrelsen for The Speedrecruiters Company ApS.
 • I UrbanWineBox ApS er Peter Rodenberg Nielsen indtrådt som nyeste medlem af bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Henrik Sparup.
September måneds navneændringer
01 Okt. 2019 af Line Høg Utoft

Har du styr på vigtige ændringer i din kundebase? Her kan du se et lille udpluk af ændringer i hhv. direktioner og bestyrelser.

 • I By Lassen ApS har der været udskiftning i bestyrelsen, hvor Allan Dam Nielsen er blevet valgt ind og Henrik Damtoft Nielsen, Søren Lassen, Jørn Hvidbjerg og Nicolai Bo de Gier er udtrådt som medlemmer.
 • I De Forenede Dampvaskerier A/S har fået ny direktør. Christian Ellegaard har overtaget posten efter Anders Eikemo Thorgaard. Den nye direktør er også indtrådt i bestyrelsen, hvor Lars Ulff Falkenberg samtidig er udtrådt.
 • Olaf Bjørn Spliid har overtaget direktørposten efter Mette Marie Ostenfeld i EWII Bredbånd A/S. Marianne Quistgaard Iversen har overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen.
 • Anita Marianne Mac er indtrådt som nyeste medlem af bestyrelsen for Hofor A/S. Kim Allan Hjerrild er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • I Leman A/S er Lillian Merete Mogensen og Ole Michael Ringheim indtrådt som nyeste medlemmer af bestyrelsen.
 • Claudio Keld Christensen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Sanistål A/S.
 • Andreas Karlsson er indtrådt som ny direktør for Sticks 'N' Sushi A/S. Han har overtaget efter Roderick Wallace Mckie. Jens Aaløse og Roderick Wallace Mckie er indtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
 • I Zebra A/S er Anders Misund indtrådt som det seneste bestyrelsesmedlem.
BiQ lancerer BiQ Public – offentlige leverandørers indkøbsdata
06 Sep. 2019 af Line Høg UtoftMed BiQ Public får du nu mulighed for at få indblik i offentlige institutioners forbrug hos private og offentlige leverandører. En viden, der kan bringe dig og din virksomhed et langt skridt foran dine konkurrenter.


BiQ har via aktindsigt indhentet og behandlet offentlige indkøbsdata fra kommuner, regioner og statslige organisationer de sidste fire år og knyttet disse data til vores store erhvervsdatabase.


Denne nye og unikke kombination af data kan give dig som kunde adgang til omsætningsdata for ca. 180.000 virksomheder, der leverer ydelser og varer til det offentlige Danmark.


big data biq public slim 2.jpg


BiQ Public kan anvendes til:
Markedsindsigt
Som offentlig leverandør får du et specifikt indblik i markedspotentiale og markedsandele overfor dine nærmeste konkurrenter.
Analyse
Baseret på BiQ Public og de mange andre datakilder som BiQ opererer med, kan du få leveret særlige dataudtræk der kan udgøre grundlaget for dine egne forretningskritiske analyser af brancher, kundesegmenter, nuværende og potentielle kunder
Leadgenerering
Få unikke virksomhedsoplysninger på ca. 100.000 virksomheder, der ikke offentliggør deres regnskaber. Hermed kan du øge effektiviteten i din markedsføringsindsatser så du nemmere kan ramme de mest interessante virksomheder i de segmenter du ønsker.
Leverandøranalyse:
Som offentlig institution kan du modtage data til at overvåge og analysere dine egne leverandørers erhvervsmæssige forhold, herunder økonomisk udvikling, ændringer i ejerstrukturer og stamdata.
Nationale benchmarks
Adgang til at kunne sammenligne dine leverandørdata med nationale benchmarks.


I løbet af efteråret forventer vi, at BiQ Public-data vil blive integreret direkte ind i BiQ-databasen.


Kontakt Jacob for en konkret introduktion til dine muligheder med BiQ Public.
Jacob Holm Madsen - Senior Konsulent - Data Solutions
Email: jhm@biq.dk
Telefon: 42 90 96 09


Facts om BiQ Public:
• BiQ Public er en ny database som BiQ har skabt igennem aktindsigt hos danmarks offentlige institutioner: Kommuner, Regioner og statslige institutioner (f.eks. Styrelser, ministerier o.a.).
• BiQ Public rummer mere end 180.000 identificerede leverandører til det offentlige, med en årlig omsætning på mere end 150 mia. kr.
• BiQ Public rummer data for perioden 2015-2018.
• BiQ Public har omsætningsdata for ca. 100.000 virksomheder, der ikke offentliggør deres regnskaber.
• Omsætningsdata kan brydes ned pr. leverandør, pr. offentlig institution pr. år.

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO
Høstager Solo