Søg nemt og hurtigt i BiQ:

Nyheder

Nyhedsbrev Juni 2021
08 Jun. 2021 af Line Høg Utoft| Redigerbart ejerdiagram
| Nyt forum for vidensdeling


BiQ introducerer et redigerbart ejerdiagram

Med det nye redigerbare ejerdiagram vil brugere, der har en Entreprise-licens, nu være i stand til at:

 • Rediger eksisterende data og tilføje ny data på personer og selskaber fx nøgletal, ejer- og stemmeandele.
 • Tilføje egne kommentarer i tekstbokse på personer og selskaber.
 • Eksportere/gemme ejertræet som billedfiler (PNG, SVG) i f.eks. kundemapper.
 • Tilføje nye ejere (personer og selskaber) og ejerrelationer til et selskab.
 • Fjerne/slette ejere (personer og selskaber) og ejerrelationer.
 • Mulighed for at fravælge alle eller enkelte nøgletal i visningen.

Note: Vi tilstræber at supportere de nyeste versioner af alle moderne browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera og Microsoft Edge. Internet Explorer er ikke understøttet.image

Udviklingen af det redigerbare ejerdiagram er et projekt, som udspringer af den dialog, vi gennem den seneste tid har haft med markedet. Der er kommet et større behov for at brugerne selv skal kunne tilpasse ejerdiagrammet yderligere, i forhold til de krav der stilles af Finanstilsynet og af selskaberne selv.

Med det redigerbare ejerdiagram, imødekommer BiQ disse nye krav, og giver brugerne bedre mulighed for hurtigt og problemfrit at kunne få visning af den data, som deres arbejde kræver. Dette gør vi bl.a. ved at give mulighed for at tilføje udenlandske selskaber eller personer med ejerandele, der ikke er registret i de officielle registre.

Vi hører meget gerne feedback omkring det nye ejerdiagram til den videre udvikling på info@biq.dk eller 70 25 50 65.


Nyt forum for vidensdeling og bekæmpelse af svindel


image


I arbejdet med data oplever vi hos BiQ ofte datamønstre, vi finder stærkt mistænkelige og igen og igen viser historien at de mønstre dækkede over svindel.

Vi er ikke sat i verden for at være meddelere, men alligevel mener vi ikke denne viden skal gå tabt eller ubemærket hen hos vores samarbejdspartnere og kunder.

Derfor etablerer vi nu BiQs Fraud Forum med missionen om at opsamle tendenser, mønstre og viden fra endnu flere kilder. Vi vil i fællesskab minimere noget af den svindel der foregår i samfundet, både i forhold til den finansielle og offentlige sektor, men også hos virksomheder der oplever svindel i større omfang.

Derfor sender vi en invitation til alle i vores netværk: Giv os en direkte henvendelse, hvis du/I sidder i første forsvarslinje og dagligt arbejder med denne problemstilling.

Har du generelle erfaringer du vil dele på anonymiseret basis? og mener du andre vil kunne drage nytte af den erfaring?

Så kan vi i BiQ facilitere en proces, hvor vi alle bliver klogere og holder os på forkant med nye svindelformer, der dræner vores samfund for ressourcer og kanaliserer dem videre i tvivlsomme bagmænds lommer.

Vi vil fra starten i fællesskab beslutte, hvor ofte og hvilke fokusområder vi vil sætte ind over for. Vi kan love at det bliver spændende, at vores samtaler forbliver fortrolige og at vi alle vil blive bedre til vores arbejde i processen.


Hvis det har din interesse, er du meget velkommen til at kontakte Rasmus Rask på rpr@biq.dk eller 28 14 58 12

Månedsupdate, navnenyheder, april 2021
03 Maj. 2021 af Line Høg Utoft

Foråret lader vente på sig, men vi er trådt ind i maj måned. Det betyder, at vi endnu engang kigger tilbage på et udpluk af de ændringer, der er sket i den forgange måned.


 • I Aalborg Taxa A.M.B.A. er Poul Krogh Larsen blevet valgt ind i bestyrelsen. Han har overtaget pladsen efter Lars Vindum Jensen.
 • Alice Futtrup Lindhardt er blevet valgt ind som ny formand for bestyrelsen for Aabybro Mejeri A/S. Den afgående formand, Per Mogensen, er udtrådt af bestyrelsen. Hans Christian Lindhardt og Niels Jørgen Lindhardt er indtrådt i bestyrelsen. Bent Martin Møller og Palle Jellesmark er udtrådt.
 • I Butikskæden Nærkøb A/S har Quang Thai Tran overtaget Henning Ahrnkiel Hansens plads i bestyrelsen.
 • Container Living Sporbyen ApS er blevet dannet. Brian Gade har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Bo Damgaard Høivang og Frank Hansen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
 • Bestyrelsesmedlem Jens Jørgen Madsen har overtaget formandsposten for bestyrelsen for Eltronic A/S efter Christian Møller Christensen. Den afgående formand forbliver alment medlem af bestyrelsen.
 • Eva Marie Boch og Simon Bisbo er begge indtrådt i bestyrelsen for Flowcon International ApS.
 • Steffen Morris Floodness er indtrådt som ny direktør for Haller Vine A/S. Han har overtaget posten efter Poul Haller. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Brian Holtze Jørgensen og Jacob Brå Sørensen er sammen med den nye direktør indtrådt. Den afgående direktør, Niels Kristian Eriksen og Henrik Lauge Jørgensen er udtrådt af bestyrelsen.
 • Jean Raymond Boulle har stiftet Ipiutaq Arctic Char Sanctuary ApS. Audrey Hoe-Richardson har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse, hvor også Edward Wayne Malouf, Jean-Raymond Boulle II og Mike Jimmy Tong Sam er indtrådt.
 • I KMD A/S er Per Erik Mikael Johansson indtrådt som ny direktør efter Eva Merete Søfelde Berneke. Samtidig er Naoki Yoshida, Daichi Iwata, Asako Aoyama og Tomonori Hira indtrådt i bestyrelsen, og Megumi Yamamoto, Tomoki Kub og Toshiyuki Otake er udtrådt.
 • Munck Kraner A/S har fået ny direktør. Rune Vabø har overtaget posten efter Lars Steen Pedersen. Den nye direktør er samtidig fratrådt posten som bestyrelsesformand og udtrådt af bestyrelsen. Adrianus Dirk Bakelaar er indtrådt som ny formand.
 • Anders Justesen og Martin Nicolaj Iversen er indtrådt i direktionen for Næstved Autocenter A/S. Jens Iversen er udtrådt. Samtidig er Gitte Kring Iversen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Klaus Waneck Borello er blevet valgt ind i bestyrelsen for Refreshment Products Denmark ApS. Diego De Haro Huerta og Thomas Jean A Oth er begge udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
 • Niels Erik Holmenlund har overtaget Jan Frydenlunds plads i bestyrelsen for Spæncom A/S.
 • Tine Hovland Diemer er indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen for Tesa A/S. Hun har overtaget begge poster efter Søren Lyngsaa Chrestensen. Samtidig er Stephan Herbert Frischmuth blevet valgt ind i bestyrelsen, hvor han har overtaget formandsposten efter Jan Christoph Teetz, som er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Wind Estate A/S er Jesper Søndergaard Pedersen indtrådt som ny direktør efter Erik Abraham. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Dermot Joseph Logan, Enis Moran, Erik Abraham og Mirco Lother er indtrådt som medlemmer, og Peter Christian Wager, Jens Petri Petersen og Lars Krull er udtrådt.
Månedsupdate, navnenyheder, marts 2021
06 Apr. 2021 af Line Høg Utoft

Så fik vi nydt påskedagene og samtidig er vi trådt ind i en ny måned. Igen i marts måned er der sket ændringer i bestyrelser og direktioner, og vi bringer som altid et lille udvalg.
Husk at du både kan følge selvvalgte selskaber og se alle ændringer i BiQ.

 • 21 Rental ApS er blevet stiftet. Michael Kristensen Lorensen er indtrådt som direktør og medlem af bestyrelsen, hvor også Gert Andersen og Knud Højland Pedersen er indtrådt som medlemmer.
 • I All Logistics Group ApS er Mads Thejl Hansen og Michael Storm blevet valgt ind i bestyrelsen. Michael Storm har overtaget formandsposten efter Torsten Reisenleiter, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.
 • John Hjørringgaard har overtaget Hans-Christian Ledets plads i bestyrelsen for Bistro V, Aalborg Aps.
 • Wolfgang Helmut Reinel er indtrådt i direktionen for Dachser Denmark A/S efter Thomas Krüger. Det nye direktionsmedlem er samtidig udtrådt af bestyrelsen, hvor Tobias Alexander Burger er indtrådt som nyt medlem.
 • Palle Viggo Johansen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Egebækgaard ApS. Han har overtaget pladsen efter Carsten Haug.
 • I Falck A/S er Jacob Bonne Guldberg og Thomas Schleicher indtrådt i bestyrelsen. Allan John Rensgaard og Søren Thorup Sørensen er udtrådt.
 • Caroline Sundstrøm Elmgreen og Henrik Elmgreen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Guldsmed Helle Elmgreen A/S. Tove Nielsen er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • I Ingenium Golf ApS har bestyrelsesmedlem Robert Jacob Holm overtaget posten som bestyrelsesformand efter Paul Christen Bredahl, som forbliver alment medlem af bestyrelsen.
 • Per Engsø Larsen er indtrådt som ny næstformand for bestyrelsen for Kjær Knudsen A/S. Thomas Vitting er fratrådt som næstformand, men forbliver som bestyrelsesmedlem.
 • I Lån & Spar Bank A/Ser Lars Qvistgaard gået fra næstformand til formand for bestyrelsen. Formandsposten har han overtaget efter Anders Bondo Christensen, som er udtrådt af bestyrelsen. Den anden næstformand, Claus Oxfeldt, er ligeledes udtrådt af bestyrelsen, og Gordon Ørskov Madsen har overtaget hans post. Samtidig er Heino Kegel blevet valgt ind i bestyrelsen som almindeligt medlem.
 • Julie Michelle Nielsen har overtaget Per Martin Mertz' plads i bestyrelsen for Mertz Jagt & Fritid A/S.
 • Troels Philip Jensen er nyt medlem af bestyrelsen for Ole Lynggaard A/S. Lars Dybkjær er udtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • Francis Becht er ny direktør for Sasoil Denmark A/S efter Eva Sara Marie Wihlborg. Lars Andreas Andersen Resare er samtidig indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen, og Nils Bertil Kristofer Ternstedt er udtrådt.
 • Svend Erik Baadsgaard er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Sodemann Invest A/S.
 • I Zentropa Folket ApS er Torben Røsler indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen. Jørgen Kristian Munk Levring og Peter Aalbæk Jensen er udtrådt.
Produktinformation: BiQ udvider med forbedret søgefunktion på data.biq.dk
01 Mar. 2021 af Daniel Abainza


Med BiQs Simpel Søgning kan du hurtigere og mere simpelt finde frem til den information du søger efter i BiQ. Du kan hurtigt søge på Personer og Firmaer, Ejendoms-ejere eller Statstidende-meddelelser ved at indtaste din søgning i tekstfeltet, trykke på søgeknappen og vælge den ønskede kategori fra fanerne nedenunder.

Har du inputs eller spørgsmål til os, så hører vi også meget gerne fra dig på info@biq.dk eller direkte på telefon (+45) 70 25 50 65.

Herunder finder du en hurtig guide til, hvordan du anvender Simpel Søgning.

 • Vælg under søgefeltet, hvilken kategori du gerne vil søge indenfor. Her kan du vælge at søge på Personer og Firmaer, Ejendomsejere eller meddelelser fra Statstidende. Du kan også vælge en anden kategori efter at du har foretaget din søgning.


image.png

 • Skriv eksempelvis, navnet på personen eller firmaet som
  du gerne vil søge efter. Udover navne kan du også søge på adresser, kurator mv.
  Det er naturligvis også muligt at benytte cvr-nr. i søgningen, som en entydig
  søgenøgle


image.png

Herunder finder du eksempler på de tre forskellige søgekategorier, hvor du kan se hvilke genveje der kan vælges. Vi har implementeret en række genveje, så du hurtigere kommer frem til målet for din søgning. Se eksemplerne nedenfor.


Søgning på firma

image.png

Under Personer og Firmaer kan du søge på personnavne, firmanavne og cvr. numre. Ved søgeresultater for firmaer kan du vælge mellem fem genveje til fanerne


Søgning på person

image.png
Du kan i søgning af personer kombinere navn og post-by. Søgeresultater på personer give dig mulighed for at vælge mellem fem genveje til fanerne.Søgning på ejendoms-ejere

image.png

Under Ejendoms-ejere kan du søge på adresser, personnavne, firmanavne, bynavne, BFE-numre og matrikelnumre.
Søgeresultater på ejendomsejere giver dig mulighed for at vælge mellem fire genveje til fanerne.Søgning på Statstidende-meddelelser

image.png

Under Statstidende søger du efter navn på kurator, retskreds, adresse mv. Søgeresultaterne viser Statstidende-meddelelser om konkursdekreter, meddelelser om tvangsauktioner, fordringsprøvelser mv. Der søges i de sidste 12 måneders historik.Månedsupdate, navnenyheder, februar 2021
01 Mar. 2021 af Line Høg Utoft

Vi er trådt ind i den første forårsmåned, og går mere solrige dage i møde. Som altid er der sket ændringer i direktioner og bestyrelser i den netop afsluttede måned, og her kommer et lille udsnit.
Husk, at du kan finde mange flere ændringer i BiQ.

 • I Aarhus Letbane I/S har Lone Norlander Smith overtaget Peter Hegner Bonfils' plads i bestyrelsen.
 • Jørgen Appel Kelkjær er indtrådt som ny direktør for Adversus A/S. Han har overtaget efter Rasmus Clausen. Den nye direktør er fratrådt som formand for bestyrelsen, men forbliver medlem. Bestyrelsesmedlem Hans Jørgen Sjelborg Krabbenhøft har overtaget formandsposten.
 • I Bolighuset Werenberg A/S er Christoffer Høj Werenberg, Helene Høj Werenberg og William Høj Werenberg indtrådt som nye medlemmer af bestyrelsen. Vivi Margrethe Werenberg og Flemming Lundtofte Werenberg er udtrådt af bestyrelsen.
 • Kevin Kristoffer Ehnhuus Iermiin og Michael Meister er blevet valgt ind i bestyrelsen for Cibicom Services A/S. Martin Bo Hjort Løbel og Søren Fæster er samtidig udtrådt af bestyrelsen.
 • I Dansk Avistryk A/S har Flemming Heding Pedersen overtaget direktørposten efter Sven Togsverd. Den afgående direktør er desuden udtrådt som medlem af bestyrelsen, hvor Allan Piper har overtaget pladsen.
 • Annette Otto er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Enemærke & Petersen A/S.
 • I Forca A/Ser Søren Østergaard er indtrådt som ny direktør efter Peter Falkenham. Den afgående direktør er gået fra alment medlem af bestyrelsen til formand for bestyrelsen. Den afgående formand, Karsten Kjellerup Kjeldsen, forbliver medlem af bestyrelsen som næstformand.
 • Giggler ApS er blevet stiftet. Nikolaj Thune Jacobsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Bo Amdal Andersen og Dennis Lukowski Andersen er også indtrådt i den nydannede bestyrelse.
 • I Ingholt Consult ApS er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Hans Strøyberg er, sammen med Anders Christian Aagaard, Jesper Rasmussen, Nidzara Fazlic og Rasmus Toppel Andersen, indtrådt som medlemmer.
 • Mai-Britt Rasmussen har overtaget Kjersti Krokmogen Lunds plads i bestyrelsen for Kvinder I Bestyrelser Danmark ApS.
 • Jørgen Lindemann er indtrådt i bestyrelsen for Miinto A/S. Her har han overtaget formandsposten efter Regina Møller Andersen, som er udtrådt af bestyrelsen.
 • Nuutoqaq Invest ApS er blevet stiftet. Kuno Søren Hannibal Fencker er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med Einar Bjarni Siguffisson, Gauti Thormodsson og Kristian Einar Kristjånsson som medlemmer.
 • I Q8 Danmark A/S er Göran Mikael Bergström udtrådt som medlem af direktionen. Samtidig er Lena Margareta Ekberg Larsson blevet valgt ind i bestyrelsen, og Barbro Magdalena Rodell Andersson udtrådt som medlem.
 • Jonas Mats Olsson er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Skagerak Denmark A/S.
 • Erwin Kronborg Tøt har overtaget Jacob Risgaard Eriksens plads i bestyrelsen for Turf Tank USA ApS.
 • Leif Nørgaard er blevet valgt ind i bestyrelsen for myselfie aps. Her har han overtaget formandsposten efter Jesper Buch, som er udtrådt af bestyrelsen.
Nyt datahus ser dagens lys
17 Feb. 2021 af Line Høg Utoft

Nu er tiden kommet til at vi kan annoncere et: ”Breaking News”, som på ingen måde kan relateres til et smittetal. Midt i en pandemitid kan vi annoncere en fusion med IDQ, en virksomhed vi i flere år har samarbejdet med, en virksomhed der er en af de absolut førende spillere i arbejdet med kundedata og datakvalitet. Således står vi nu sammen på et fundament af data, som er unikt i sin styrke for såvel erhvervs- som persondata.
Sammenlægningen mellem BiQ og IDQ rummer en klar ambition om at udnytte den forenede braintrust til at skabe flere innovative produkter indenfor kundedata, proces optimering, compliance og ”fraud prediction”.
Vi glæder os til, hen over de kommende måneder, at lande i vores nye setup, hvor vi vil flytte sammen i BiQ-domicilet på Toldbodgade. Og der vil i hvedebrødsdagene blive arbejdet hårdt på at få os samlet i én stærk dataforening, med visioner og værdier, som sætter barren endnu højere for, hvor langt vi kan hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere med vore data og kompetencer.
Vi håber I vil tage rigtig godt imod vores nye konstellation, og vi glæder os til at møde jer igen, og fortælle hvordan fusionen konkret kan hjælpe jer.

Herunder er pressemeddelelsen der nu udsendes til alle kunder, partnere og forskellige medier:


Nyt datahus ser dagens lys.
Når to af databranchens grand old ladies slår sig sammen, så sker det med en klar ambition om at udnytte den forenede braintrust til at skabe flere innovative kundeløsninger og produkter indenfor kundedata, compliance og afdækning af svindel.

Både BiQ og IDQ har i mange år beskæftiget sig med dataløsninger til beslutningsstøtte og procesoptimering, og har på den baggrund oparbejdet et unikt kendskab til henholdsvis person- og erhvervsdata. Derfor har en fusion, hvor der udnyttes synergier og skabes nye banebrydende løsninger, været helt oplagt.

”De skærpede regler og krav fra Finanstilsynet har bl.a. medført et behov for innovative dataløsninger af høj kvalitet, og ved at forene de to virksomheders datamuskler, opstår der en ny virksomhed hvor de kombinerede teams vil være de stærkeste på markedet med stor indsigt i kundernes udfordringer og behov”, siger Henrik Saustrup, administrerende direktør for den nye fusionerede virksomhed.

Han forsætter: ”Vi har i en længere årrække samarbejdet de to virksomheder imellem, og har fundet et værdifællesskab, som nu skal danne rammerne for hvordan vi vil gå i markedet med endnu mere styrke end hvad vi har mønstret hver for sig. Sammen vil vi, med vores kunder, nu søge at udnytte de forenede kræfter til at udvikle effektive løsninger til datadrevne virksomheder, såvel som til AI og ML afdelinger i danske virksomheder, hvor man i meget høj grad efterspørger flere typer af dataindsigter i kampen mod økonomisk kriminalitet og svindel.”

Såvel IDQ som BiQ betjener i dag nogle af Danmarks største aktører indenfor finans, forsyning, energi, ejendomme, og forsikring og begge har udviklet værktøjer, som optimerer kundernes interne arbejdsprocesser i forbindelse med kundehåndtering og kvalitetssikring af kundedata.

”Jeg er overbevist om at vi nu vil kunne sætte endnu mere tryk på de løsninger vi har i støbeskeen omkring kundedata, anti fraud, ODD, KYC og AML, og det er jeg sikker på vore kunder vil sætte stor pris på, for de har i den grad efterspurgt, nye innovative løsninger, som kan bidrage til at optrævle svindel og fjerne de manuelle opgaver i forbindelse med compliance.” Siger Rasmus Rask, nuværende direktør i BiQ, som i det nye selskab skal stå for intern forretningsudvikling, og agere sparringspartner på større kundeløsninger.

Alt i alt kommer den nye virksomhed til at beskæftige ca. 40 medarbejdere og hovedkontoret vil være at finde på Toldbodgade i København.

De to virksomheder har begge i 2020 haft vækst i såvel omsætning som antal medarbejdere, viser de netop afleverede regnskaber. Regnskaberne danner grundlaget for fusionen, der forventes endeligt afsluttet inden udgangen af februar 2021.

Kontakt:
Rasmus Philip Rask, direktør i BiQ, tlf. 28145812
Henrik Saustrup, direktør i IDQ, tlf. 26301010


image

Månedsupdate, navnenyheder, januar 2021
02 Feb. 2021 af Line Høg Utoft

Så er den første måned af 2021 gået, og vi har igen samlet et lille udpluk af ændringer i direktioner og bestyrelser den forgangne måned.
Som altid, er der meget mere at finde i BiQ.

 • René Aastrand er indtrådt som ny direktør forA.C. Stilladser A/S. Han har overtaget posten efter Bjarne Mandrup Olsen. Den afgående direktør og Kewin Dahlgren Hansen er begge indtrådt i bestyrelsen, hvor Anne Nielsen er udtrådt som medlem.
 • Carsten Friis har overtaget Lars Mehlums plads i bestyrelsen for Boform A/S.
 • Justin Malcolm Brian Cochrane er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Clear Channel Danmark A/S. Han har overtaget pladsen efter Michael Peter Saunter.
 • Dansk Stillads Service A/S har stiftet Aalborg Stilladser A/S. Johnnie Lønbirk og Kim Arne Understed Johansen er indtrådt direktionen og en bestyrelse er blevet dannet, hvor Frederik Harries, Johnnie Lønbirk, Søren Born Frost, Thomas Lønbirk og Troels Kasper Byberg er indtrådt som medlemmer.
 • I Duravit Denmark A/S har Christian Hoffmann overtaget Albrecht von der Groebens plads i bestyrelsen.
 • Peter Bjørn Poulsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Fonden Kadetten. Bror Ronny Paul Iversen er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Health.Dk ApS er Simon Frier Yeung indtrådt som ny direktør. Han har overtaget posten efter Anna Lise Frier Ruge.
 • Peter Jølck er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Insight Cosmetics Group A/S.
 • Torbjørn Mandahl Pedersen har overtaget direktørposten for Kortcenter.Dk A/S efter Vagn Gade Hyldgaard. Samtidig er en ny bestyrelse blevet dannet. Anders Nygaard Møller, Kenneth Norre og Morten Korsgård Ørtved er indtrådt som medlemmer og Allan Hedegård Andersen, Tage Landgrebe-Nielsen og Vagn Gade Hyldgaard er udtrådt.
 • I Medtronic Danmark A/S har Birgitte Galuzick Broe sat sig i direktørstolen efter Mette-Marie Sonne Harild. Wilhelmus Johannes Maria van Zuilen har samtisig overtaget den afgående direktørs plads i bestyrelsen.
 • Henrik Krarup Leth har via HKL Holding, Gerning ApS stiftet Natursmykker ApS. Han har selv sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse.
 • Sisimiut Taxa ApS har fået ny direktør. Johan Jokum Nathan Hansen Berthelsen har overtaget efter Kirsten Helene Henriette Apelone Hagstrøm Jensen. Samtidig har Kristian Lauritz Ananias Larsen overtaget Steen Gordon Jensens plads i bestyrelsen.
 • Yassin Achiban er indtrådt i direktionen for StoryHunt ApS. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Allan Sønderskov Darre, Mathias Holm Mølgaard og Søren Jørgensen er indtrådt som medlemmer.
 • Alice Monberg er ny direktør for Viborg HK ApS. Hun har overtaget posten efter Jørgen Hansen.
Månedsupdate, navnenyheder, december 2020
04 Jan. 2021 af Line Høg Utoft

Godt nytår! Vi håber, at alle er kommet godt ind i det nye år. Selvom det har været jul og nytår, er der fortsat sket mange ændringer i direktioner og bestyrelser rundt om i landet i december måned.
Som altid, kan du finde meget mere i BiQ og finde et lille udpluk her:

 • I A.L. Entreprise A/S er Helle Lund Kristiansen og Jesper Brun Ladegaard indtrådt i bestyrelsen. Helle Lund Kristiansen har overtaget posten som formand efter Lene Lolk, der sammen med Sidse Lærke Lolk er udtrådt af bestyrelsen.
 • Henning Kruse Andersen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Aura A/S, hvor han har overtaget formandsposten efter Allan Werk. Den afgående formand og Lars Lægaard Broni er begge udtrådt som medlemmer.
 • Flemming Jakobsen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Brøndums Hotel A/S.
 • Helle Delfs Thomassen er ny direktør for Cinemaxx Danmark A/S. Hun har overtaget posten efter Kim Brochdorf. Samtidig er Toby William Bradon indtrådt i bestyrelsen som ny formand efter Kevin Richard Styles, der er udtrådt som medlem.
 • I Dunlop Hiflex A/S er Magnus Andersson indtrådt som ny direktør og medlem af bestyrelsen. Begge poster har han overtaget efter Lionel Marc Montaldot.
 • Charlotte Larsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ejendomsfonden REGAN Vest. Her har hun overtaget formandsposten efter Claus Holm, som er udtrådt af bestyrelsen.
 • I Fyrsten ApSer Carsten Bjerg-Petersen indtrådt som ny direktør efter Bettina Egerland. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet, hvor Alexander Høgh Eriksen er indtrådt som medlem.
 • Torben Haaning har overtaget direktørposten efter Christen Alfred Haaning for Haaning Automobiler A/S. Den afgående direktør er samtidig udtrådt som medlem af bestyrelsen, og Christian Haaning og Ida Kirstine Larsen er indtrådt.
 • Direktionsmedlem Allan Møller er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Jysk Elteknik A/S. Samtidig er Jan Martin Christensen overgået fra alment medlem af bestyrelsen til formand. Den afgående formand, Bent Anker Villumsen er, sammen med Troels Mark Overgaard, udtrådt som medlemmer af bestyrelsen.
 • Lampas A/S er blevet stiftet. Søren Lauritsen har sat sig i direktørstolen og er indtrådt som medlem af den nydannede bestyrelse. Gynther Kohls og Henrik Andersen er også indtrådt i bestyrelsen.
 • Lone Birgit Boysen har stiftet MorfarFixer ApS. Vagn Tage Jensen er indtrådt som direktør og Lone Birgit Boysen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
 • I Orkla Foods Danmark A/S er Merete Nielsen indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Mads Richard Aggerholm Pedersen er ny direktør for Royal Casinobar A/S. Han har overtaget efter Jens Richard Pedersen. Den nye direktør er også indtrådt i bestyrelsen, hvor Claus Hedegaard Eriksen samtidig er indtrådt som ny formand. Den afgående direktør og den afgående formand, Mads Richard Aggerholm Pedersen, er begge udtrådt af bestyrelsen.
 • I SkilteCentret A/S er en bestyrelse blevet dannet. Kristian Thorsen, Niels-Ole Pedersen og direktionsmedlem Ole Jesper Thorsen er alle indtrådt som medlemmer.
 • Majken Cathrine Brouer har overtaget Dorthe Johnsen Brouers plads i bestyrelsen for Tømrerfirmaet Thorkil Brouer A/S.
 • Henrik Steenstrup er blevet valgt ind i bestyrelsen for Ørestad Down Town P/S. Han har overtaget Michael Soetmanns plads.
Julehilsen fra BiQ
21 Dec. 2020 af Line Høg Utoft

Vi må unægteligt sige, at dette år for alvor kom til at stå i pandemiens tegn. Det blev en krise, som vi nu alle følger dag for dag. Dette har betydet store konsekvenser for vores samfund, men også for vores erhvervsliv.
Men trods disse tider ser vi stadig et dansk erhvervsliv med kræfter, der tror på en bedre fremtid med mulighed for at skabe værdi og fremgang.
BiQ ønsker at være med til at skabe mere værdi og bidrage til fremgangen i vores samfund – og det gør vi ved at hjælpe vores kunder med hurtig og effektiv tilgang til forretningskritiske informationer.
BiQ har i år haft travlt med at vokse, og i efteråret flyttede vi ind i vores nye kontor på Toldbodgade. Vores nye omgivelser har været med til at give plads til nye kollegaer og nye idéer. Vi har blandt andet udviklet en helt ny dataanalyseafdeling, nye features til vores platforme, og nye produkter.
Vi ser frem til 2021, hvor COVID-19 forhåbentlig ikke er en lige så stor forhindring, og hvor vi fortsat i BiQ vil arbejde hårdt for at skabe en endnu større værdi for vores kunder.
Vi ønsker alle vores kunder, vores samarbejdspartnere og alle jer, som følger os, en glædelig jul og et godt nytår!


image

Månedsupdate, navnenyheder, november 2020
01 Dec. 2020 af Line Høg Utoft

Vi er gået ind i årets sidste måned, og det betyder naturligvis endnu et lille kig ind i nogle af de mange ændringer, der har fundet sted i direktioner og bestyrelser i dansk erhvervsliv i den forgangne måned.

 • I A.Vogel Danmark A/S er Andreas Suter indtrådt i bestyrelsen som ny bestyrelsesformand. Den afgående formand, Peter Gmünder, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Jensmartin Bendi Frandsen har overtaget Signe Thustrup Kreiners plads i bestyrelsen for Al Finans A/S.
 • Frederik Christian Lytzen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Baltic Coaster Chartering ApS.
 • Creuna Danmark A/S har fået ny bestyrelse. Fredrik Ekerhovd, Jim Arlyng Nielsen og Kenneth Gvein er indtrådt som medlemmer, og Torstein Harildstad, Tove-Grete Valø Solheim, Roar Nissen og Birgitte Feginn Angelil er udtrådt.
 • EI Group A/S er blevet stiftet. Jonas Dørken er indtrådt som direktør og en bestyrelse er blevet dannet med direktøren, Christopher Stensbjerg og Lars Søgaard som medlemmer.
 • Brian Mørch Svendsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Frisørland.Dk A/S. Han har overtaget pladsen efter Jesper Veedfald Svingel.
 • Niels Eriksen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen for Hofor A/S.
 • I K-Rens A/S har eksisterende bestyrelsesmedlem, Anja Virenfeldt, overtaget formandsposten efter Martin Hjerrild Kold, som er udtrådt af bestyrelsen. Samtidig er Berit Johnsen McLeod og Niels Kim Virenfeldt blevet valgt ind i bestyrelsen.
 • Lumesse A/S har fået ny bestyrelse. Adam Jeremy Weiss, Brandon Duane Ulrich og Vincent Belliveau er indtrådt som medlemmer, og Eric John Graham, Michael Gill Stewart og Shanna Jane Helen Laughton er udtrådt.
 • Martin Rokkjær Simonsen har overtaget direktørposten for Moorland Village ApS efter Lasse Norborg Simonsen. Samtidig er en bestyrelse blevet dannet. Den nytiltrådte- og den afgående direktør er, sammen med Louise Rokkjær Simonsen og Inge Kortbæk Rokkjær, indtrådt som medlemmer.
 • Berit Aabeling er blevet valgt ind i bestyrelsen for Proforma A/S. Charlotte Juhl Christensen er udtrådt som medlem.
 • I Scandi Byg A/S er Christian Halken indtrådt som ny direktør efter Jesper Francois Hoffmann. Heidi Paninguak Jelonek er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen.
 • Jim Søgaard er gået fra almindeligt medlem af bestyrelse til bestyrelsesformand for Søgaard Group A/S. Den afgående formand, Mogens Hønnerup Nielsen, er udtrådt af bestyrelsen.
 • Henrik Enevoldsen er blevet valgt ind i bestyrelsen for Vojens Køleteknik A/S. Han har overtaget pladsen efter Christian Alfred Petersen.
 • I Økomatch A/S er en bestyrelse blevet dannet. Direktør Bodil Ørgård Retbøll er, sammen med Frank Retbøll og Philip Munksgaard, indtrådt som medlemmer.

I flere tilfælde har BiQ været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner
Via Venture Partners A/S